2777
2789
عنوان

گذاشتن پروفایل عاشقانه

389 بازدید | 50 پست

من طلاق میگیرم شوهرم بهم خیانت کرده و خیانتش جنسی بوده زنه به خونممم اومده و اصلا پشیمونم نیس از کارش ۵ ناهه هیچ پیامی بین ما رد و بدل نشده گاها من علتشو میپرسیدم پیام میدادم ولی الان ی مدت طولانی هس که سکوته دیگه کنار اومدم و بی توجه شدم خودم ۲۲ سالمه اون ۲۷ من تو زندگیم کسی نیس حتی برای چت هم ولی الان رفتم ی پروفایل گذاشتم که ببینه برام نهم نیس بنظرتون کارم درسته مغزم دیگه نمیکشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب سوزوندیش خخشوهرت چی هیچی نمیگه پشیمون نیس ازکارش

نه هیچی نمیگه کجا سوزوندمش الان گذاشتم پروفایلو بنظرت بمونه یا بردارم شوهرم میگه این زن بهتره مدرنه فلانه شوهرم ادمی که با پول میشه خرید اون زنه متاهله واسش پول خرج کرده واسه همون ازش خوشش اومده ادم بهانه گیریم بود مثلا تو خونه مورچه بود میگفت اونقد کثیفی مورچه به خونه حمله کرده

نه هیچی نمیگه کجا سوزوندمش الان گذاشتم پروفایلو بنظرت بمونه یا بردارم شوهرم میگه این زن بهتره مدرنه ...

خدالعنت کنه یسری ازین بیشعورازندگی خراب میکنن 

مطمعن باش اون زن رو هم ازدس میده توام اقدام ب طلاق کنی بای ازدستت میده و پشیمون میشع

اخه چرا مردااینقدخام پول وهرزگی میشن

میدونه میخای جداشی 

خدایاشکرت...❤️

خدالعنت کنه یسری ازین بیشعورازندگی خراب میکنن  مطمعن باش اون زن رو هم ازدس میده توام اقدام ب ط ...

اره میدونه وکیل گرفتم به هیچ جاش نیس رفته مسافرت منم کلا خیلی وقته پروفایلم عادی بوده الان اینو گذاشتم بنظرت بمونه یا حذف کنم

اره میدونه وکیل گرفتم به هیچ جاش نیس رفته مسافرت منم کلا خیلی وقته پروفایلم عادی بوده الان اینو گذاش ...

ببین اگ مدرکی چیزی برعلیهش داری جمع کن ک مهریه و نفقه بگیری اگ چیزیم ب اسمش هست توقیف کنن و مسدود

برش داره آتودسش نده و بهونه دسش نده

خدایاشکرت...❤️

ادم به بقیه خوب نظر میده ولی به خودش برسه هنگ میکنه ممنون برمیدارم

میدونم عزیزم  درک میکنم حالتو ولی من بیشتر به خاطر بقیه میگم بردار که بعدا حرف درنیارن یا شوهرت همینو بعدا جلو بقیه نگه که آره خودشم خیانت میکنه وفلان آخه بعضی مردا نه شرم وحیا دارن نه از خدا میترسن

ببین اگ مدرکی چیزی برعلیهش داری جمع کن ک مهریه و نفقه بگیری اگ چیزیم ب اسمش هست توقیف کنن و مسدود ب ...

نه هیچی نداره همه چیش به اسم باباشه خیلی ادم عجیبی بود میومد خونه خونه هم چه خونه ای 

خونه اجاره ای کوچک که پارکنیگ بوده خونه کردن قدیم ساخت بدون پنجره انگار انبار زندگی میکنی حالا ی مورچه میدید تو زن کثیفی هستی ببین خونه داریتو مورچه ها حمله کردن به خونه و فلان حتی به بقیه زنا هم میگف و ابرومو میبرد مثلا به مامانش گفته بود مامانش میگف تو تنبلی به خونه نمیرسی حالا این ی نمونش بود

میدونم عزیزم  درک میکنم حالتو ولی من بیشتر به خاطر بقیه میگم بردار که بعدا حرف درنیارن یا شوهرت ...

زیادم عاشقانه نیس همون ی جمله کوچیکه تو هوای بارونی ولی بر میدارم