2777
2789
عنوان

گذاشتن پروفایل عاشقانه

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 50 پست
نه هیچی نداره همه چیش به اسم باباشه خیلی ادم عجیبی بود میومد خونه خونه هم چه خونه ای  خونه اجا ...

توام حالا ک اینطوره مهریه و نفقه بگیرازش دمار ازروزگارش دربیاروقتی عین خیالش نیس

خدایاشکرت...❤️

توام حالا ک اینطوره مهریه و نفقه بگیرازش دمار ازروزگارش دربیاروقتی عین خیالش نیس

اخه چی میدن وکیل گرفتم دیگه ببینم چی گیر میاره من اینجا وکیل گرفتم واسه طلاق زحمت میکشم اقا رفته مسافرت بعد بهم گفته طلای عروسیو ندی نمیام طلاقت بدم همینطوری اواره می مونی من میرم زن میگیرم بچه دار میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه چی میدن وکیل گرفتم دیگه ببینم چی گیر میاره من اینجا وکیل گرفتم واسه طلاق زحمت میکشم اقا رفته مسا ...

اصن گوش نده اون طلاهاحق توئه محلش نزار باوکیلت هماهنگ کن حرف بزن ببین چی میگه

مگه چقدطلاس

خدایاشکرت...❤️

اصن بهش نده بگو ب جهنم طلاق نده خونه بابام میشینم براخودم راحت هرغلطی دوس داری بکن خودش خسته میشه اص ...

نمیدم اخه در برابر طلا منم ی چیزی دادم بهش سه برابر طلایی که بهم خریدن ولی مدرک ندارم ی ماشین با سود بالا برنده شدم و وام ازدواجمو دادم سود ماشین و وام ازدواج ۲۰۰ میلیون شد ۳ سال پیش اون موقع با ۵۰ میلیون طلا گرفتن

نمیدم اخه در برابر طلا منم ی چیزی دادم بهش سه برابر طلایی که بهم خریدن ولی مدرک ندارم ی ماشین با سود ...

خب بهش بگو هروقت ماشینوکردی اسمم طلاهات میدم توام اینجوربگوچیزی ب اسمت نیس؟

خدایاشکرت...❤️

خب بهش بگو هروقت ماشینوکردی اسمم طلاهات میدم توام اینجوربگوچیزی ب اسمت نیس؟

اخه ماشینو اون موقع فروختن بجاش ی چیز دیگه گرفتن به اسم باباش بعدم اون چن برابر این طلا هاس دیونه نیس که به اسم خودش کنه وقتی داره جدا میشه ولی طمعشو ببین طلاهارو هم میخواد ببره

الان همون ۲۰۰ میلیون ۷۰۰ میلیون کرده سرمایه کرده به اسم باباش حیف که مدرک ندارم

خب وکیلت چی میگه نظرش حرفش چیه؟

اگ گفت طلاهات بده بگو ماشینمو ب اسمم کن طلامیدم اگ گفت کومدرکت ماشین تو توام بگو کو مدرکت طلا مال تو

خدایاشکرت...❤️

خب وکیلت چی میگه نظرش حرفش چیه؟ اگ گفت طلاهات بده بگو ماشینمو ب اسمم کن طلامیدم اگ گفت کومدرکت ماشی ...

دقیقا نتیجه این شد چون دستم به ماشین نمیرسه طلا رو نمیدم اونم اصرار داره طلارو برگردونم میگه تا ندی طلاقت نمیدم