2789
عنوان

تاپیک هیجانی

180 بازدید | 13 پست

امشب سایت هیجان نداره چرا

ازعشقاتون بگید ازخونواده شوهر

از ی بحث بندازید وسط

من خودم ی عشق دارم روب رو خوبه پشت گوشی میگه ازدواحی نیستم و فلان 

روب رو میگه خدابزرگ درس میشه بچه هم نیس۳۶سالشه

کدوماتون اول عشقتون ازدواجی نبوده یهوازدواجی شده

خدایاشکرت...❤️

باردارم فکر میکنم خیلی حساس شدم زود دلم میشکنه 🥺  دیشب ب شوخی ب ابجی کوچیکتراز خودم گفتم بیا ...

عزیزدلم الهی فدای قلبت بشم

منم ی خواهربزرگترازخودم دارم باهم خیلی جوریما ولی تابهش میگی بکم برو اونوزحالت بغض میگیرتش دخترجماعت همین وقتی ازدواج میکنه ازخونه پدرجدامیشه دل نازک کن طاقت میشه باایک هرشب و روزخونمونه.ب دل نگیر اونابی منظورگفتن چون توقع داری ازشون دلت گرفته

خدایاشکرت...❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب تو دیدار حضوری چون ازت استفاده میکنه شرم میکنه مستقیم بگه ازدواجی نیستم پشت پیام صریح میگه  ...

ببین ازخانم اولش جداشده ترس داره بدجوووور چون باعاشقی.  دوس داشتن اومدجلو و زنه بهش خیانت کرد هم پسره هم زنش فامیلن خبردارم ازشون ک واقعاخیانت کرده

مثلاچن روزپیش میگفت حاضری مهریت ببخشی گفتم اگ برات ثابت میشه اره حاضرم.ولی میگه میترسم ازبس خیانت و برامهریه ازدواج کردن زیادشده

ببین امروز قراره بازببینمش چجوربرم رومخش و درسش کنم بجورای حرفای تاثیرگزار

خدایاشکرت...❤️

ببین ازخانم اولش جداشده ترس داره بدجوووور چون باعاشقی.  دوس داشتن اومدجلو و زنه بهش خیانت کرد ه ...

خودتو دست بالا بگیر ، برا خودت چارچوب و قواعد خاص داشته باش

قبلش صحبت ازدواج رو پیش بکش بعد اگه گفت ثابت کن و فلان فلان بیسار با شوخی بگو مگه هندسه ست ک چیزی رو اثبات کنم من خود واقعیمم طیب و طاهر ظاهر و باطل خوشت میاد یکی باورت نداشته باشه باشه بهت بگه خودتو ثابت کن شیپور رو از سر گشادش گرفتی معمولا پسرا سعی میکنن خودشونو ثابت کنن اگه برعکس این باشه مطمئن باش اون رابطه پوچ میشه پوچ هم نشه دختره باید یسره باج بده تا پذیرفته بشه ، این شخص احتمالا بی عرضه ست ..

اگه خواست باهات شیطنت کنه بگو ب نظرم آدما باید در طول زندگی یکسری قواعد و چارچوب هایی رو برای خودشون بروز رسانی کنن موافقی ؟ بزار نظرشو بگه بعد بگو من تصمیم گرفتم تو زمینه جنسی چارچوب داشته باشم و تا تکلیف ازدواجم بصورت رسمی مشخص نشده وارد این مسائل نشم .  اونجا میتونی بفهمی برا مسائل جنسی میخوادتت و تاحالا این ۷۰۰ کیلومتر راه رو بخاطر ارضای خودش میومده یا بخاطر شخص تو 

خودتو دست بالا بگیر ، برا خودت چارچوب و قواعد خاص داشته باش قبلش صحبت ازدواج رو پیش بکش بعد اگه گفت ...

خدایش ۸سال نمیومدشهزمون ازوقتی زنش طلاق داد بخاطرمن میومد

ببین چشش ترسیده بدجوووور چون زنش خیانت کرد و باطرح عاشقی اومدواردزندگیش شد خیانت کرد فامیلن خودش و خانم سابقش خبردارم ازش لعنت ب زنش بدبینش کرده

خدایاشکرت...❤️

خدایش ۸سال نمیومدشهزمون ازوقتی زنش طلاق داد بخاطرمن میومد ببین چشش ترسیده بدجوووور چون زنش خیانت کر ...

ربطی نداره اصلا اینا بهونشه 

همسر من یا رفته بوده خواستگاری طرف استاد دانشگاه بوده و از یه خانواده اصیل بوده بعد ۴ جلسه صحبت دیگه مطمئن شده بوده نظر شوهرم مثبته گفته بوده من باکره نیستم و دوران دانشجویی بند رو آب دادم 

این دلیل نمیشه شوهر منم بدبین بوده باشه ، هیچوقتم ازم نخواست خودمو ثابت کن کلی ام رفت و اومد تا بله بگیره

ربطی نداره اصلا اینا بهونشه  همسر من یا رفته بوده خواستگاری طرف استاد دانشگاه بوده و از یه خان ...

شانس ماس دیگه عاشقیمون اینه

حالاامشب میگفت ازتوبهترنخواهم گرفت و دوست دارم و فلان بهمان 

چن وقت پیش گفت ازدواج کنیم حاضری مهریت ببخشی

یا مثلا خیلی وقت پیشایااوایل میگفت حوصله دردادگاه ندارم فردابگی احساسی تصمیم گزفتم نمیدونستم اینه فلانه

یا مثاادوسه روز پیش میگفت توک اینقددوسم داری و جونت ب جونم وصله شفاهی ثابت نکن بعداعملی ثابت کن

بعدمیگه خدابزرگ و بیخیال توفکرش نرو براازدواج

یاداره منومیسنجه ببینه چجورم تاتهش همینم چون زیادچشش ترسیده 

یا ازدواجیه ولی میخادمحتاطانه عمل کنه

خدایاشکرت...❤️

شانس ماس دیگه عاشقیمون اینه حالاامشب میگفت ازتوبهترنخواهم گرفت و دوست دارم و فلان بهمان  چن و ...

یه بلاگره هس نسرین بها دختره مجرد بود رفت به یه مرد مطلقه با دوتا بچه ۸ ساله از هر لحاظ نسرین صد سر و گردن از مرده بالاتر بود

برا اینکه به مرده ثابت کنه واقعا میخوادتش برا مرده حلقه خرید خونه خرید برا بچه هاش اتاق و ... غذا درست می‌کرد می‌برد تو خونه ای ک با پول خودش خریده بود 

اخرسرم مرده خیانت کرد و جدا شدن ! 

کسی ک مثل نسرین بها  ارزش خودش رو نفهمه و باج بده خودشو ثابت کنه تهش همین میشه 

یه بلاگره هس نسرین بها دختره مجرد بود رفت به یه مرد مطلقه با دوتا بچه ۸ ساله از هر لحاظ نسرین صد سر ...

اه چقد بد یسری مردا واقعاشورش دراوردن و هارشدن

این میترسه میگه مثلابااین همه دوس داشتن زیاد ازتوقشنگتر بهتر عاشقی کردن و خراب کردن میگه دیگه نمیکشه مغزم اگ بازیکی یکی بیادو اینکارو کنه دنبال ارامشم ابدی باشه طرفم خوب بدهمه چی  خیلی میترسه وحشتناک

خدایاشکرت...❤️

اه چقد بد یسری مردا واقعاشورش دراوردن و هارشدن این میترسه میگه مثلابااین همه دوس داشتن زیاد ازتوقشن ...

تو نمیترسی ؟ اتفاقا تو باید بترسی چرا نتونسته عشق زنشو به خودش بیشتر کنه چرا باید یه زن از شوهرش ناامید شه و بره با بقیه 

انقدر زودباور نباش زندگی خیلی سخت و پیچیده ست آدما به راحتی از یکی نمیبرن

تو نمیترسی ؟ اتفاقا تو باید بترسی چرا نتونسته عشق زنشو به خودش بیشتر کنه چرا باید یه زن از شوهرش ناا ...

زنش ادم بدذات و بیشعوریه حتی الانم خبردارم ازش رفیق بازی میکنه

ولی بازامیدم بخداس و امیدم ازدس نمیدم

خدایاشکرت...❤️

اه چقد بد یسری مردا واقعاشورش دراوردن و هارشدن این میترسه میگه مثلابااین همه دوس داشتن زیاد ازتوقشن ...

بیا خصوصی یه شماره میدم پیام بده شرایطتتو بگو ایشون میگه این شخص برات شوهر بشو هست یا سرکاریه 

هر چی ام گفت بی برو برگشت درسته ، ردخور نداره صدبار برامون اثبات شده