2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خانم براش نوشته بود که اخلاقت بد بوده مقصر تو بودی شوهرت بهت خیانت کرده 

خیانت هزارتا علت داره..... 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
تو میگی باید ببخشه؟

من میگم اختیارش با خودشه ولی اگه بخشید فرصت دوباره نباید بهش بده چون کسی که خیانت می کنه راهش رو یاد گرفته..... 

به نظرم اول طرف خیانتکار باید درمان بشه اگه درمان شد شاید شاید بشه بهش فرصت داد..... 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

بخشیدن فقط ی بار موافقم چون احتمال یک درصد شاید طرف عوض شد ولی دفعه دوم اصلا

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

نمیتونی بگی چون اخلاقش بد بوده یا هزارتا عیب دیگه ..... میشه بهش خیانت کرد 

وقتی کسی بد هست باید جدا بشی همین نه وقتی تو رابطه با اونی بری بهش خیانت کنی 

خیانت هیچ دلیلی موجهی نداره 

بخشیدن فقط ی بار موافقم چون احتمال یک درصد شاید طرف عوض شد ولی دفعه دوم اصلا

خب طرف عوض بشه بازم نمیشه خیانت رو فراموش کرد 

ب نظر من بدترین اتفاق تو زندگی هرکسی همین خیانته

نمیتونی بگی چون اخلاقش بد بوده یا هزارتا عیب دیگه ..... میشه بهش خیانت کرد  وقتی کسی بد هست با ...

توجیه نداره ولی علت داره تا علت چیزی یا مشکلی مشخص نشه هیچ وقت حل نمیشه 

توجیه با علت فرق داره مهربونم💙

توجیه نداره ولی علت داره تا علت چیزی یا مشکلی مشخص نشه هیچ وقت حل نمیشه  توجیه با علت فرق داره ...

من حرف اون خانم تو سرمه ک تو چون اخلاقت بد بوده شوهرت بهت خیانت کرده . میشه همچین چیزی رو پذیرفت ب نظر تو ؟

من حرف اون خانم تو سرمه ک تو چون اخلاقت بد بوده شوهرت بهت خیانت کرده . میشه همچین چیزی رو پذیرفت ب ن ...

نه.... منم تو این مورد با شما موافقم 👌🏼👌🏼👌🏼

من حرف اون خانم تو سرمه ک تو چون اخلاقت بد بوده شوهرت بهت خیانت کرده . میشه همچین چیزی رو پذیرفت ب ن ...

ولی حالا کاشکی خیانت فقط ی درد بود..... درد ترک شدنه، درد جداییه، درد طرد شدنه، درد درک نشدنه، درد حقارته، درد دلتنگیه ووو

خیانت يعني مجموعه دردها 🥀🥀🥀

وقتیم از هر دوجنس تجربه می کنی دردها مضاعف تر میشن..... 🖤