2777
2789
عنوان

این علایم چه بیماری هستش؟؟

324 بازدید | 27 پست

یهویی دختر خالم تپش قلبش به شدت رفت بالا.

جفت کف پاهاش کبود کبود شدسرگیجه و تنگی نفس گرفت.

حدودا ده دقیقه چشاشو بست ماساژش دادن آب یخ بهش دادن صورتشو با آب خیس کردن پاهاشو بالا نگه داشت تا خوب شد فشارشم روی چهارده بود.

بچه ها نگرانشم تو جمع یهوو اینطوری شد یکمم اضطراب داشت قبلش اگه میدونید بگید

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادر شوهزم چند وقت قبل یهو ضربان قلبش بالا رفت احساس درد تو پشت. گردن سرش کرد و بی جون شد مثل یه حمله این اتفاق هم بعد از یه ناراحتی براش افتاد.بهش گفتن یه رگ اضافه تو قلبته که پالس اضافه به قلب مسده و ضربانو میبره یالا.با یه کاری مثل آنژیو گرافی رک اضافه رو سوزوندن.البته نمسدونم دختر خالتون چرا اینطور شده شاید موردش مثل مورد مادر شوهر من نباشه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

به قلبش فشار اومده چون وقتی فشار عصبی داری فشار خونت میره بالا قلب سریعتر باید پمپاژ کنه و کم میاره . اگه یکبار باشه مشکلی نیست باید بره دکتر اعصاب ولی تکرار بشه باید دکتر قلبم بره و فشار خونشم چندروز کنترل کنه ببینه شاید مشکل فشارخون بالا داره که اگه کنترل نشه خیلی خطرناکه 

مادر شوهزم چند وقت قبل یهو ضربان قلبش بالا رفت احساس درد تو پشت. گردن سرش کرد و بی جون شد مثل یه حمل ...

وتی چه بد خداروشکر خوب شد مادرشوهرتون

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.