2777
2789
عنوان

توضیحاتی در مورد اقدام

295 بازدید | 23 پست

من اصلا اقدام بلد نیستم یعنی نمیدونم چه روزی باشه و چند بار باشه نمیدونم میشه تعیین کرد چه ماهی دنیا بیاد

یعنی مثلا بخوام شهریور دنیا بیاد کی باید اقدام کنم 

یکی کامل برام توضیح بده

و اینکه میشه دکتر میتونه برا تعیین جنسیت کاری کنه؟ دارویی چیزی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نمیشه برنامه ریزی کرد یکی ماه اول اقدام میکنه میگیره یکی ۱سال طول میکشه 

برای تعیین جنسیت تو گوگل بزن همه رو توضیح داده 

یه شب در میان اقدام 

بیشترین زمان بارداری زمان تخمک گذاریه 

که اونم با کیت یا اپلیکیشن مشخص میشه کرد 

یکی توی دلمه 😍فرق داره با همه ♥️
میگن با آی وی اف و اینا میشه ولی نمیخوام اون طبیعی باشه

این درصورتی مشکل ناباوری داشته باشید وگرنه برای بارداری وتعیین جنسیت تحت نظر دکتر زنان وتغدییه باشید تاثیر گذار هست 

خودت باش حتی اگه کسی طرفدارت نبود........
هر ماه میخای باشه نه ماه برو عقب دیگ برا اقدام.و دکتر دارو نمیدونم ولی رژیم غذایی برا دختر پسربودن ه ...

اخه بچه ی اولمه چهار سالم جلوگیری کردم میترسم مشکلی باشه یعنی با بار اول میشه؟

میخوام شهریور بیفته ک راحت 9 ماه مرخصی باشم

این درصورتی مشکل ناباوری داشته باشید وگرنه برای بارداری وتعیین جنسیت تحت نظر دکتر زنان وتغدییه باشید ...

آها خوبه پس از کجا میشه فهمید مشکل داری؟ قبل اقدام میشه؟

اصلا نمیشه برنامه ریزی کرد یکی ماه اول اقدام میکنه میگیره یکی ۱سال طول میکشه  برای تعیین جنسیت ...

بخاطر همون میگم برا من خیلی مهمه که تولدش شهریور نهایتا مرداد باشه

اخه بچه ی اولمه چهار سالم جلوگیری کردم میترسم مشکلی باشه یعنی با بار اول میشه؟ میخوام شهریور بیفته ...

معلوم نیس عزیزم.بعضی بار اول میشه بعضی بعد ماه ها.چون چهارسال جلوگیری داشتی احتمال این زمان ببره برا بارداری هس.

و خدا خواست غمت قسمت جانم باشد...                           
اصلا متوجه نشدم

از زمان شروع پریود که سیکل ۲۸ روزه داره روزهای وسطش میشه اقدام کرد یعنی روزهای ۱۲، ۱۴، و ...

برای تاریخ زایمان هم به تاریخ پریود  ۸ روز اضاف کن، یعنی کسی که پریودش نیمه خرداده یعنی ۱۵ خرداده بچه‌اش ۲۳ بهمن به دنیا میاد