2777
2789

اولین خواستگاری که اومد دلم راضی نبود باچادر جوری مث برج زهرمار نشستم جلوروشون پذیرایی ام که میکردم تابلو بود بزور انجام میدم اخرش مامانش دیدم هی به باباش اشاره میکنه بریم باباشم عین خیالش نبود دیگه اخرش بدون اینکه بحث خواستگاریو بکشن وسط پاشدن رفتن😂😂😂😂😂

بعدعروسی همون پسرش دعوتمون کردن موقع پذیرایی که بستنی و شیرینی آورده بودن میز مارو دوبار تعارف کرد گفتم ممنون ما پذیرایی شدیم گفت به شماتعارف نکردم😣😬😐😠قشنگ تلافی کرد😂😂😂😂😂

صلوات واسه خوشبختی و عاقبت بخیری عزیزانمون

هوم حالا زتش از تو بهتره یا نه؟

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

من خیلی کوچیک بودم ۱۴ سالم بود

و از صمیم قلب هم راضی بودم 😂😂😂😂😂😂😂 خداروشکر بابام خیلی منطقی و آدم حسابیه . گفت تا به سن قانونی نرسه اختیار این چیزاش دست منه منم میگم نه

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوم راهنمایی بودم زنگ‌زدن گوشام تیز شد فهمیدم هی مامانم میگه دخترم کوچیکه زوده براش ولی از اونطرف اصرار میکردن و میخواستن حتما بیان آخرش هم مامانم آدرس اشتباهی داد🫥

،،
هوم حالا زتش از تو بهتره یا نه؟

این جریان مال خیلی سال پیشه چهرش یادم نیس دقیق ولی از دور دیدمش خوب بود قد بلندوخوش قدوبالابود بقیه خصوصیاتشم از ظاهرقضاوت نمیکنم😅

صلوات واسه خوشبختی و عاقبت بخیری عزیزانمون

منم ۱۶ ساله بودم خاستگار خواهرم ک ردش کرد اومد واسه من 

منم اسکل نشستم نگاه میکردم انگار فیلم باشه یه همچین جیزی هیچ ذهنیتی از خاستگاری نداشتم 

داداشم حیثیتشون برد گفت اکه قصد داشتیم بهتون دختر بدیم اون سری میدادیم 

البته بگم من رشد ذهنیم انگار از هم‌ سنام دیر تر بود خیلی شوت بودم😄😄📵

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند