2777
2789
عنوان

عمل بینی

123 بازدید | 16 پست

دوستانی ک تجربه داشتین بیاین بگین بعد از عمل بینی چند روز بعد تونستین سرپا شین؟چند روز درد داشتین؟چند روز بعد رفتین بخیه هارو بکشین؟تا چند روز چسب میزدین به بینیتون؟😁😂خلاصه بیاین تجربیاتتون رو بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چی بستگی به دکتر داره اما هغته اول اتل باز کردم و یه سری بخیه کشیدم بعد یک هقته حالم بهتر شد اثر بیهوشی رفت امااا چون بینیم استخونی بود انحراف داشتم درد داشتم تا دوهفته و کل صورتم تا یک ماه درد میکرد 

در کل بعد ۱۰روز با چشای پر خون و یه سری بخیه رفتم سرکار

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

تا ۳-۴ روز خیلی احساس فشار و سنگینی داشتم ولی درد نداشتم، بعد از ۳ روز که تامپون رو دراوردم بهتر شدم و بعد از پنج روز که گچ رو باز کرد دیگه اوکی بودم و بعدش فقط چسب میزدم و حدود یک هفته بعد عمل بخیه هارو کشید اما بینی حساسه دیگه باید مراقب باشی

چسب هم بستگی به نوع‌ پوست و نوع عمل داره ممکنه یکی دو ماه بزنه یکی تا ۷-۸ ماه 

و خیلی ها بعد از دوره چسب تا چندین ماه شبها میزنن

امل شما از روزی که عمل میکنی تا ۳ روز بعد از شدت ورم و احساس فشار عملا هیچکار نمیتونی انجام بدی و باید یکی ۲۴ ساعته پیشت باشه تا کارات رو انجام بده

تنفس خیلی سخته ۳ روز اول چون تامپون داری و دائم گلوت خشک میشه و باید فقط مایعات و سوپ و اب کرفس اینا بخوری

چند روز اول حالت نیمه نشسته بخوابی و تا چندین ماه طاقباز که بینی کج نشه

هرچی میدونستم رو گفتم 

همه چی بستگی به دکتر داره اما هغته اول اتل باز کردم و یه سری بخیه کشیدم بعد یک هقته حالم بهتر ش ...

چسب هم تا دوماه زدم عمل اسونی نیس سخت هم نیس و هنوزم میگم فقط کسایی باید عمل کنن ک واقعاااا به عمل احتیاج دارن دردسراش  کم نیس

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
مگه اثر بیهوشی چند روز میمونه؟!!!!

اوهوم من دقیقا تا یک هقته منگ بودم

بدن با بدن متفاوته