2777
2789
عنوان

چسب زخم و دعوا ......

290 بازدید | 17 پست

امروز داشتم خونه مامانم سالاد هم میزدم بکشم تو کاسه یهو چسب زخم دیدم ( از انگشت مامانم افتاده بود توی کاسه سالاد موقع خورد کردن) ببعد یهو گفتم ووویییییی با صدای بلند ، بعد خواهرم و داداشم فهمیدن و گفتن ما سالاد نمیخوریم ، حالا مامانم با من دعوااا که چرا بلند گفتی و چسب درمیووردی سالاد بخورند اون همه خیار و گوجه خورد کردم ، حالا مامانم فوقوالعاده زن تمیزیه ولی امشب نمیدونم چرا اینطوری کرد

انقدرررر با من داد بیداد کرد منم غذا نخورده ول کردم اومدم خونه( بعد پیش خودم گفتم باید یواشکی چسب در میاوردم و میذاشتم بقیه سالادو بخورند) ولی انسانیت مانع این شد که اینکارو کنم ، انگار این دوره زمونه هر کی با وجدان کاری انجام بده و از روی انسانیت محکوم میشه

ووااااای خوب کردی گفتی من. جای خواهرت بودم. اگه نمیگفتی حلالت نمیکردم اون دنیا

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گلم مادر که جایگاهی جداست ولی این بحث هم جداست این چسب منبع میکروبه 

خب مادرتون گفته تمیزه تازه زدم بعدم زخمش که عفونی نبوده احتمالا بریدگی چاقو بوده هنگام سالاد ولی عذاب وجدان نداشته باش چون دختر منم بود مثل شما رفتار میکرد

خب مادرتون گفته تمیزه تازه زدم بعدم زخمش که عفونی نبوده احتمالا بریدگی چاقو بوده هنگام سالاد ولی عذا ...

خانم این چسب هم ممکنه خونی باشه هم دستشویی باهاش میرن هم به همه جا دست میزنی با این چسب و میکروب جذبش میشه 

وجدانم قبول نمیکرد که بگذارم بقیه از اون سالاد بخورن

خانم این چسب هم ممکنه خونی باشه هم دستشویی باهاش میرم هم به همه جا دست میزنی با این چسب و میکروب جذب ...

گلم تو تایپیک زدی که تایید کنم؟ خب ببین مامانت گفته تمیزه، نمیدونم فکر کردم تمیز بوده و نو اگه دستشویی رفته خوب کردی