2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که یبار خوردم بیست دقیقه بعد تهوع سرگیجه بعد اومدم پارسال اینجا دیدم خیلیا نوشته بودن موجب مسمویت میشه طرف زنگ زده اورژانس گفتن نکنین حتی موجب خودکشی هم میشه

خلاصه من چند وقت پیش رفتم قرص جوشان انرژی زا گرفتم طعم پرتغال میده

نه تنها انرژی نداد بلکه بدتر رو خواب افتادم

بشین سرجات 

تا نیومدم بزنم زیر گوشت 

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

من یه فنجون قهوه غلیظ خوردم مرگ رو به چشم دیدم نزدیک بود بمیرم اصن

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
من که یبار خوردم بیست دقیقه بعد تهوع سرگیجه بعد اومدم پارسال اینجا دیدم خیلیا نوشته بودن موجب مسمویت ...

منم انرژی زا از همین ویتامین سی ها و مولتی ویتامین گرفتم طعم پرتقال و لیمو

اصلا انگار هیچی نخوردم

خسته تر هم میشم بعدش😑😑

کافئین هم نوشته باعث اریتمی قلبی میشه نمیدونم بخورم نخورم

😂😂😂 انقدر خشونت لازم نبود

والله بخدا هر چی دور و برم میشنوم بچه کم سن و سال دنبال خودکشی اند 

اگر مشکلات ما را داشتند چیکار می کردند.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲