2777
2789
منم انرژی زا از همین ویتامین سی ها و مولتی ویتامین گرفتم طعم پرتقال و لیمو اصلا انگار هیچی نخوردم ...

من بااینکه تازه خریدم دیگه نمیخورم اتفاقا امروز سرحال بودم تا اینا خوردم باز خواب آلود شدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂 حالا من که قصد خودکشی نداشتم چرا خوابوندی زیر گوشم😒😒

ترسیدم 😂😂😂

خب خدا را شکر عاقلی😍🥰

زیر گوش شوخی بود گلم ازم ناراحت نشی🥰😍

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
از این پاکتی سه در یک ها نوشته؟ اونا منظورته؟

آره

کاپیچنوهم خوبه سرحال می کنه

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
واسه بیدار موندن و انرژی داشتن کسی چیزی نمیدونه؟ قرص نوروبیون هم کارساز نبود

ببین من خودمم خیلی گشتم من مثلا یهو تو طول روز حالت خواب الودم اما خوابمم نمبیره اما انرژی ندارم اما منم نفهمیدم چه قرصی کارساژه

خیلی فک میکردم جوشان بکمپلکس کارساز باشه اونم بی ثمر 

ببین من خودمم خیلی گشتم من مثلا یهو تو طول روز حالت خواب الودم اما خوابمم نمبیره اما انرژی ندارم اما ...

منم همه چیو امتحان کردم

هرچی خانم ها گفتن الانو خوردم جز نوشیدنی گلوری که یکی از دوستان گفت

و قرص کافئین

دیگه به ستوه اومدم بس که هیچی کارساز نیست😑😭

😂😂😂😂 فدات شم نه بابا چه ناراحتی کلی خندیدم با این اعصاب داغونم😂❤

فدات😍🥰❤️

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲