2777
2789

سلام بچهاا خوبید لطفا کمکم کنید خواهرانه من با رلم کات کردم البته اون عرب بود عربه عراق یک سالو خورده ای باهم بودیم ولی ۱۴ روزیه کات کردیم این اواخر سرد شده بود و سراغی ازم نمیگرفت همش من میام میدادم منم چون طلبکار بود هعی،میگفتم تو دوسم نداری سراع نمیگیری عوض شدی چیشده سرد شدی نم پس نمیاد هر دفه بهونه های مختلف تا قبل سال جدید اینطور نبود بعد سفرش به مشهد اینطور شد بچااا منم دلم میگرفت دلم میخواست لاقل یه پیامی بده سراعی بگیره در طول روز ولی انگار نه انگار من ادمی هستم ک منتظرشم خیلی دلم براس،تنگ شده بچهاااا دارم دق میکنم به ابلفض سه شبه نخوابیدم چشمام قرمز شده زیر چشام سیاهه سرما خوردم به خاطر نخوابیدن در طول شبانه روز چیکار کنم همش پروفایلشو میبینم استوری میزارم ک واکنش بده ولی انگار مجسمس بخدا چیکار با دلتنگیش کنار بیام بچهااا ادم وابسته ایم باور کنید هر کاری کردم چن روز تا یکم از حالش در بیام عرق خوردم ک بعدش مست باشم یادم بره قلیون کشیدم هررکاری کردم ک یکم هیجان بگیرم ولی،انگار نه انگاد کمکم کنید تورو به دینتون میخوام بهس پیام بدم اون اول منو بلاک کرد بعد دعوامون شروع شد بهش،پیام میخوام بدم دلیلشو بپرسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم🥺

کاش میشد یه کاری برات انجام بدم که از این حال دربیای

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀

نمیخوادت ب همین واضحی😐حالا اگه میخوای بهش پیام بدی و این منظورور برسپنی بهش ک توروخدااااا خواااهش میکنم من بدبخت و بیچارم بدون تو ،خواب ندارم ،زندگیم نابود شده،تو نباشی من هیچم،تورو ب خدااا بهم رحم کن،من بیچارم،بیا باهام باش،توروخدا منو دوس داشته باش،

اوکی بهش پیام بده🙄

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

طاقت بیار و تحمل کن چند وقت دیگه به خودت افتخار میکنی از اینکه  خودتو رها کردی و ساخته شدی برای راحتی گذر از این دوران خودتو به یه کار جدید سرگرم کن یه دفتر بردار برنامه و هدف برای خودت بنویس تو میتونی اسی اگه دوستت داشت و می‌خواست می موند رهاش کن 

جان خودت پیام نده بذار زمانش بگذره برات عادی میشه فقط گوش بده به حرفم همین این اشتباهو نکن دختر ...

میدونم هنه رو میدونم بخدا دارم دق میکنم به حالو روز سگ موندم ای کاش میشم بودی میدیدی تو چ فلاکت موندم فک کن تو دلن غمه از درد خالی کردن خودم مجبورم برن حیاط بخوابم ک بتونم راحت خودمو خالی کنم 

جرات داری پیام بده بیام بزنم زیر گوشت 

دور از جون مگه پدر مادرت از دست دادی که ۳ روزه نخوابیدی

رفته به درک که رفته 

حتما لیاقت شما رانداشت

خدا چیزهایی میبینه و میشنوه که شما خبر نداری و ایشون از زندگیت پرت کرده بیرون 

عزت نفس داشته باش 

میری یه چیزی میخوزی گوشی خاموش و بگیر بخواب 

تمام خاطرات و شماره و ... پسره را حذف کن 

آنقدر درگیر خودت رشد و موفقیتت باش که بشی حسرت زندگیش

فقط خواهشا خودت سرگرم کن یه مدت تا این اقا پسر از سرت بیفته بعد دیگه تو نمیخواهیش😍

امیدوارم حرف گوش کنی.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
میدونم هنه رو میدونم بخدا دارم دق میکنم به حالو روز سگ موندم ای کاش میشم بودی میدیدی تو چ فلاکت موند ...

منم امروز کات کردم 

عاشق هم بودیم به معنای واقعی ولی بخاطر مشکلات نشد و کات کردیم 

نمیدونم چقد میتونم جلوی خودمو بگیرم ولی تصمیم گرفتم نه دیگه حوابشو بدم نه پیام بدم 

اگه میبینی نمیسازید هر چقدرم دوسش داری ولش کن تا یادت بره 

بخدا من جون میدم براش هنوزم فکر این که بخواد بعدن با کسی باشه روانیم میکنه ولی وقتی دیدم بدرد هم نمیخوریم تمومش کردم اونم تموم کرد 

توهم تموم کن اگه نمیشه خواهش میکنم ازت اشتباه نکن

نمیخوادت ب همین واضحی😐حالا اگه میخوای بهش پیام بدی و این منظورور برسپنی بهش ک توروخدااااا خواااهش م ...

همین دیگه میخوام بدونم چرا باهام اینطور کرده حقمه بدونم بدون دلیلی بدون توضیح رفت لاقل عیب میزاشت روم ک اره تو فلانی دوریمو فرهنگمون متفاوته نمیشه قانع میشدم بخدا

منم امروز کات کردم  عاشق هم بودیم به معنای واقعی ولی بخاطر مشکلات نشد و کات کردیم  نمیدو ...

چرا از کجا فهمیدی به درد هم نمبخوری .... از،یه طرف دوسش داری جون میدی ولی از یه طرف میگی به درد هم نمیخوریم این دوتا چطور میشه کنار هم