9nazliii مدیر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 533 عنوان من قهر اومدم خونه مامانم به نظرتون خودم پاشم برم خونم | مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 53 پست الان ۱۶ ماهه قهر اومدم خونه مامانم به نظرتون پاشم برم خونم اگه راهم نداد به پلیس بگم اخه شوهرم میگه مهرتو ببخش بعد بیام دنبالت ولی خودم میگم خودم برم بهتره نظر شما چیه تا وقتی هستی زندگی کن و لذت ببر 😉🗽🌌🌬 1402/03/13 | 18:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پشمائیل00 عضویت: 1400/08/19 تعداد پست: 8939 اون اصلا ب حرف کسی گوش نمیده فقط تاپیک میزنه خدا میدونه چقدر حرصشو میخورم لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏
جولیا۱۳۷۳ms عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 5724 عزیزم چندتا ازتاپیکهاتو خواندمشوهرت اصلا شکایت تمکین نکرده؟نفقه بهت میده؟مهریه رو چطور قسط بندی کردن برات؟به نظر من هرگز مهریه ات رو نبخش چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
دالان_بهشت63 عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 8440 من میرم قصدمم طلاقه مشکل هم از شوهرمه ولی دوباره با قولای الکی و چرب زبونی برم میگردونه چیکار کنم؟؟& ... وقتی برت میگردونه برای چی میری؟وقتی قصدت طلاقه دیگه نباید جوابش بدی. حالا که برمیگردی اولا سعی کن زندگیت و تغییر بدی. دوما دیگه بشین سر زندگیت هر اتفاقی افتاد بین خودتون حلش کنین جلوی مردمم زشته هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
koomba عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 9204 وقتی برت میگردونه برای چی میری؟وقتی قصدت طلاقه دیگه نباید جوابش بدی. حالا که برمیگردی اولا سعی کن زن ... اخه زبون حالیش نمیشه... بعد قهر که میکنم کلا 180درجه تغییر میکنه برمیگردم یه هفته دیگه اونجوریه دوباره از هفته بعدش شروع میشه.. تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
9nazliii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 533 چرا شوهرت اینجوری میگه خطایی ازت دیده؟ نه بابا تا وقتی هستی زندگی کن و لذت ببر 😉🗽🌌🌬
9nazliii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 533 ولی بچہ ھااگہ ھمینجورم خونہ پدرش بمونہ مردہ میرہ عدم تمکین میگیرہ اون وقت چیزی بھش تعلق نمیگیرہ همین کارم کرده تا وقتی هستی زندگی کن و لذت ببر 😉🗽🌌🌬
9nazliii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 533 عزیزم چندتا ازتاپیکهاتو خواندم شوهرت اصلا شکایت تمکین نکرده؟ نفقه بهت میده؟ مهریه رو چطور قسط ... شکایت تمکین کرده نفقه تعلق نگرفت تا وقتی هستی زندگی کن و لذت ببر 😉🗽🌌🌬
جولیا۱۳۷۳ms عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 5724 شکایت تمکین کرده نفقه تعلق نگرفت خوب با تمکین برمیگشتی دیگه چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞