2777
2789
عنوان

من قهر اومدم خونه مامانم به نظرتون خودم پاشم برم خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 53 پست

چرا تاپیک میزنید بعد غیب میشید😐🙄

حس الکی بودن تاپیک به آدم دس میده انگار فقط میخوای بازدید بخوره بقیه هی سوال بپرسن

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی 👁️👁️

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

با یک مشاوره حقوقی مشورت کن. چون ۱۶ ماه خونه ات نبودی و شوهرت با چنتا شاهد و استشهادیه میتونه خیلی اذیتت کنه و بگه خودش خونه رو ول کرده. حتما قبل از هرکاری با یک حقوقدان صحبت کن

کسیکه ۱۶ ماه نیومده دنبالت واضح بگم:دوستت نداره هیچ حسی بهت نداره وگرنه ۱۶ ماه دوری مگه مرد میتونه تحمل کنه !!!

آدم ببخشید بلانسبت ،گربه هم داشته باشه بهش وابسته میشه نبودش براش سخته،ماها ک دیگه انسانیم😶

مشکلتون چیه؟ اگه حاده درست بشو نیست جداشو 

اگه نه بچه بازیه بمون و ذکر بگو دعا کن ک بیاد دنبالت زود

استارت یاد بگیر برای وقت و شعور مخاطبت ارزش قائل شو.تایپیک میزنی باش وجواب سوالای مردم بده نه یه چیزی بگو آف شو خیلی خیلی زشته این حرکت

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
تاپیک هایfahara بخون ببین دقیق چه سرنوشتی در انتظارته اگه خودت بری

اون اصلا ب حرف کسی گوش نمیده فقط تاپیک میزنه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

ولی بچہ ھااگہ ھمینجورم خونہ پدرش بمونہ مردہ میرہ عدم تمکین میگیرہ اون وقت چیزی بھش تعلق نمیگیرہ

شاید راهش نمیداده تو خونه ؟؟؟نظرمه 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔