2777
2789
عنوان

من قهر اومدم خونه مامانم به نظرتون خودم پاشم برم خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت نرو با جاری خواهر شوهر صحبت کن بگو شما بیایید ببرید بگو زندگیم دوست دارم ولی نمی‌خوام غرورم از ...

اونا تو مدت قهر ایشون، نسبت بهش بد شدن، اصلا راهکار خوبی نیست. نه تنها کاری واسش نمی کنن که ثانیه اول به شوهرش گزارش میدن زنت افتاده التماس

۱۶ ماه وقتی عادت کرده بدون تو از این ب بدشم می‌تونه این زندگی دیگه زندگی نیس من نمیدونم چرا خانما خونه رو ترک میکنن تحت هیچ شرایطی نباید ترک کرد مگر قانونی 

تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده
الان خیلی نتیجه گرفتی از قهر خونه بابا؟ اینجا حلقمون و جر میدیم میگیم جان هرکی میپرستین با هر اختلاف ...

من میرم قصدمم طلاقه مشکل هم از شوهرمه ولی دوباره با قولای الکی و چرب زبونی برم میگردونه چیکار کنم؟؟ 

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158