2777
2789
عنوان

دانشجو های علوم پزشکی بیاین

99 بازدید | 6 پست

بچه ها تو فرجه ها چقد درس می خونین؟؟توصیه تون برا کسی ک در طول ترم زیاد درس نخونده  چیه مخصوصا زبان تخصصی ک هییییچ ازش نفهمیده و زبانش هم ضعیفه 😑😑 روزی ۳ تا  درسو می خونم از هر کدوم ۱ جلسه ولی حس می کنم کم میخونم همش درگیر گوشی میشم چون جزوه هامم اینجاست مجبورم ذیگ باهاش کار کنم یذقه میبینی از  نی نی سایت سر در میارم 😑😑😑😑😰😰

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

زبان تخصصی من انلاین برگزار شد امتحانش و یکی از بچه های دارو که استاد زبان هم بود جای من امتحان داد....توی یک هفته فرجه واقعا باید خوند به خصوص که توهم مثل من در طول ترم نخوندی...واینکه از الان ی دلیل خوب سرهم کن برا استادت پاست بکنه مثلااااا استاد من مریض بودم و فلان

زبان تخصصی من انلاین برگزار شد امتحانش و یکی از بچه های دارو که استاد زبان هم بود جای من امتحان داد. ...

😂😂واقعا استاد ما اصلا دلیل سرش نمیشه فیزیو ک با من لجه کلا ‌ از الان دارم میخونم ولی امروز بی حال شدم کم کار شدم نمیدونم چمه . خیلی بده  حتما باید یکی بالا سرم باشه ک بخونم 🥲🥲

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان