2777
2789
عنوان

با اب لوله کشی شیرخشک درست کردم

1200 بازدید | 11 پست

سلام بچم سه ماه داره با آب لوله کشی شیرخشک درست کردم میخواستم اشکالی ندارم نصفش آب جوشیده باشه نصفش هم آب سرد از لوله باشه برای ولرم کردن آب؟

باید آب جوشیده خنک شده باشه

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا حالا ک دل درد نشده

اتفاق بد فقط یه بار میفته .. اب تو ۱۰ دقیقه به جوش میاد و تو یه ساعت خنک میشه .. بریز تو یه قمقمه و همیشه اب جوشیده سرد همراهت باشه

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹