سروقت جایی که باهم قرار دارید برو نیم ساعت بمون نیومد برگرد خونه.
امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
گف بهم گف ساعت ۶اگه دستم بود میزنگم میای خبری نشد نیاها
خب تکلیف مشخصه زنگ نزده شما هم زنگ زدین جواب نداد حالا انشالله ماشینش درست بشه باهم میرید بیرون سر چیزهای الکی اوقات خودت و نامزدت را تلخ نکن سعی کن همیشه ریلکس باشی.🥰😍❤️
خوشبخت سفید بخت باشی🤲
امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
ممنون عزیزم ولی من دلتنگشم حوصلم سررفته تازه اماده شدمم🥲
تو رو خدا سیاست داشته باش این مشکلات برای همه هست خودت الکی لوس نکن و وابسته نامزدت نباش از من بهت نصیحت من جای خواهر بزرگت بیشتر ازت تجربه دارم.
فدای سر جفتتون یه روز دیگه میرید بیرون می گردین
اهوم درسته ولی امروز ی جور دیگه دلتنگشم همه هم رفتن بیرون من خونم تنهام
چی بگم بهت ❤🥰