2777
2789
عنوان

الان چیکار کنم ؟؟😐

120 بازدید | 13 پست

قراره بانامزدم ساعت ۶بریم بیرون گف ماشین ندارم باید بیای ی جا بعد گف گوشیم خرابه میبرم تعمیر الان اس دادم ج نداد 

مطمنن گوشیش تو تعمیره چجوری پیداش کنم ؟؟

ازم ناراحت نشی عجب نامزد خوش خیالی 

سروقت جایی که باهم قرار دارید برو نیم ساعت بمون نیومد برگرد خونه.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با دود بهش علامت بفرس🙄

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
گف بهم گف ساعت ۶اگه دستم بود میزنگم میای  خبری نشد نیاها

خب تکلیف مشخصه زنگ نزده شما هم زنگ زدین جواب نداد حالا انشالله ماشینش درست بشه باهم میرید بیرون سر چیزهای الکی اوقات خودت و نامزدت را تلخ نکن سعی کن همیشه ریلکس باشی.🥰😍❤️

خوشبخت سفید بخت باشی🤲

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
خب تکلیف مشخصه زنگ نزده شما هم زنگ زدین جواب نداد حالا انشالله ماشینش درست بشه باهم میرید بیرون سر چ ...

ممنون عزیزم 

ولی من دلتنگشم حوصلم سررفته تازه اماده شدمم🥲

ممنون عزیزم  ولی من دلتنگشم حوصلم سررفته تازه اماده شدمم🥲

تو رو خدا سیاست داشته باش این مشکلات برای همه هست خودت الکی لوس نکن و وابسته نامزدت نباش از من بهت نصیحت من جای خواهر بزرگت بیشتر ازت تجربه دارم.

فدای سر جفتتون یه روز دیگه میرید بیرون می گردین 

تو رو خدا سیاست داشته باش این مشکلات برای همه هست خودت الکی لوس نکن و وابسته نامزدت نباش از من بهت ن ...

اهوم درسته 

ولی امروز ی جور دیگه دلتنگشم 

همه هم رفتن بیرون من خونم تنهام 

اهوم درسته  ولی امروز ی جور دیگه دلتنگشم  همه هم رفتن بیرون من خونم تنهام

چی بگم بهت ❤🥰

هیچی عزیزم  موندم چطوری پیداش کنم

پیدا میشه خیالت راحت 😍