سلام به همگی.ممنون که راهنمایی میکنید. پسرم ۷.۵ ماهه هست به هر دو طرف راست و چپ برمیگرده رو شکم و خیلی هم رو شکم وایمیسته و سر و دستش رو بلند میکنه وقتی چیزی جلوش میگیرم.میشینه کمی. وقتی رو شکم هست دست و پاهاشرو بلند میکنه انگار حالت پرواز بگیره به خودش ولی سینه خیز نمیره و چهاردست و پا هم که نه. ولی وقتی رو پاهاش نگهش میدارم پاهاش رو صاف رو زمین میزاره و وزنش رو تحمل میکنه. اطرافیان خیلی اذیتممیکنن ظاهرا اهمیت نمیدم ولی توی دلمگاهی نگران میشم و میترسم.بچه اولم هست و خیلی بی تجربه م. میشه لطفا بگید چکاری مناسب هست انجام بدم براش ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای اینکه خیالت راحت بشه ببر دکتر ول من تو بچه های اطرافم ک نگاه میکنم هر کدوم ی مدل هستن مثلا پسر همسایه دقیقا عین پسر شماس اونم ۷ ماه خورده ایش هست ولی پسر داییم خیلی زود بدون اینکه سینه خیز کنه گوگوله کرد ب نظرم هر بچه ای ی مدلی هست
یه چیزی میزاشتیم زمین توجهش:جلب شه و اونم ۴ دست و پا بره انقد تلاش میکرد به اون اساب بازی و ...برسه کمرش:اول خم میشد کم کم تا ته که یهو دیگه رو سینه میخابید نمیتونس انگار وزن تحمل کنه و سینه بده بالا با قدرت دست و پا ۴ دست و پا بره
جان دلم خدا حفظش کنه گل پسرمون رو. واقعا ممنونم راهنماییم میکنید هم شما هم همگی دوستان از نگرانی در ...
ممنونم عزیزم خدا کوچولوی شما رو هم حفظ کن منم عین خودت بودم همش نگران البته سر پسر من بزرگ بود دکتر حساسم کرده بود ولی حتی بهم. گفت تا یکسالگی وقت داره تنها بایسته و تا ۱۸ ماهگی وقت داره راه بره هر بچه ای یه مدل