2777
2789
عنوان

سینه خیز نرفتن نوزاد ۷ ماه و نیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 67 پست
اصلا نگران نباش  باورت نمیشه ...پسر من ۸ ماهگی چهار دست و پا رفت بعد کم کم سینه خیز 😅 ۹ ماهگ ...

ممنونم‌که وقت گذاشتین. بله واقعا اینطوره هر روز یکی یه چیزی میگه آدم رو ناراحت میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🙂نازی خدا حفظش کنه 

ببین من مامان نیستم  ولی یادمه دختر دایی و دختر خاله ام ۱ ماه اختلاف بدنیا اومدن  دختر خالم ماشالاا انقد تند۴ دست و پا میرفت و .... 

ولی دختر داییم از بغل مامانش اومد بیرون فقط:نشست رو زمین ! صاففف کمر بی خم 😂 

پسر من اصلا چهار دست و پا نرفت نه ماهش لود وسایل رو گرفت بلند شد ده ماهگی راه افتاد خیلی نگران بودم ...

الاهی فداتون بشم ممنونم خیلی نگرانم‌میکنن مخصوصا که پسرم حساسیت پروتیین گاوی و مواد غذایی داره اصلا نمیدونم حواسم باید به چی باشه

ممنونم‌که وقت گذاشتین. بله واقعا اینطوره هر روز یکی یه چیزی میگه آدم رو ناراحت میکنن

از الان کوچولوت لذت ببر خیلی زود میگذره 

با حرفای بقیه خودتو اذیت نکن 

اونا نابغه قرن ۲۲ هستن😎

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
پسر من ۹ ماهگی چهار دست و پا رفت ۱۰ ماهگی آخرتش ایستاد ۱۴ ماهگی راه رفت نگران نشو 

جان دلم خدا حفظش کنه گل پسرمون رو. واقعا ممنونم راهنماییم میکنید هم شما هم همگی دوستان از نگرانی در میارید من بی تجربه رو

برای اینکه خیالت راحت بشه ببر دکتر ول من تو بچه های اطرافم ک نگاه میکنم هر کدوم ی مدل هستن مثلا پسر همسایه دقیقا عین پسر شماس اونم ۷ ماه خورده ایش هست ولی پسر داییم خیلی زود بدون اینکه سینه خیز کنه گوگوله کرد ب نظرم هر بچه ای ی مدلی هست

نه بچه ها خودشون سیر تکاملشونو میگذرونن فقط فقط لذت ببر زود بزرگ میشه

باور کنید هیچی از لذت بچه داری نفهمیدم اولش که افسردگی شدید گرفتم بعدش فهمیدم‌پسرم حساسیت به پروتیین گاوی داره یعنی داغون شدم رسما 

یه چیزی میزاشتیم زمین توجهش:جلب شه و اونم ۴ دست و پا بره  انقد تلاش میکرد به اون اساب بازی و ...برسه کمرش:اول خم میشد کم کم تا ته که یهو دیگه رو سینه میخابید نمیتونس انگار وزن تحمل کنه و سینه بده بالا با قدرت دست و پا ۴ دست و پا بره 

اطرافیان انگار خودشون تو هفت ماهگی اورانیوم غنی میکردن !! عزیزم بچه ی اول من اصلا چهار دست و پا نرف ...

عزیزززدلم خدا حفظ کنه عزیزای دلت رو شاهد ترقیشون باشی همیشه. ممنونم. واقعا اذیتم میکنن داغونم کردن 

جان دلم خدا حفظش کنه گل پسرمون رو. واقعا ممنونم راهنماییم میکنید هم شما هم همگی دوستان از نگرانی در ...

ممنونم عزیزم خدا کوچولوی شما رو هم حفظ کن منم عین  خودت بودم همش نگران البته سر پسر من بزرگ بود دکتر حساسم  کرده بود ولی حتی بهم. گفت تا یکسالگی وقت داره تنها بایسته و تا ۱۸ ماهگی وقت داره راه بره  هر بچه ای یه مدل