2777
2789
عنوان

سینه خیز نرفتن نوزاد ۷ ماه و نیمه

763 بازدید | 67 پست

سلام به همگی.ممنون که راهنمایی میکنید. پسرم ۷.۵ ماهه هست به هر دو طرف راست و چپ برمیگرده رو شکم و خیلی هم رو شکم وایمیسته و سر و دستش رو بلند میکنه وقتی چیزی جلوش میگیرم.میشینه کمی. وقتی رو شکم هست دست و پاهاشرو بلند میکنه انگار حالت پرواز بگیره به خودش ولی سینه خیز نمیره و چهاردست و پا هم که نه. ولی وقتی رو پاهاش نگهش میدارم پاهاش رو صاف رو زمین میزاره و وزنش رو تحمل میکنه. اطرافیان خیلی اذیتم‌میکنن ظاهرا اهمیت نمیدم ولی توی دلم‌گاهی نگران میشم و میترسم.بچه اولم هست و خیلی بی تجربه م. میشه لطفا بگید چکاری مناسب هست انجام بدم براش ؟

نترس کاملا نرماله 

من بچه هام هر کدوم یه جور بودن 

دخترک که نه چهار دست و پا رفت نه چیزی یوهو راه افتاد

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس کاملا نرماله  من بچه هام هر کدوم یه جور بودن  دخترک که نه چهار دست و پا رفت نه چیزی ...

ممنونم که جواب دادین. خدا حفظشون کنه انشالله. کمک خاصی لازم هست من انجام بدم برا پسرم ؟

ممنونم که جواب دادین. خدا حفظشون کنه انشالله. کمک خاصی لازم هست من انجام بدم برا پسرم ؟

نه بچه ها خودشون سیر تکاملشونو میگذرونن فقط فقط لذت ببر زود بزرگ میشه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

اطرافیان انگار خودشون تو هفت ماهگی اورانیوم غنی میکردن !!

عزیزم بچه ی اول من اصلا چهار دست و پا نرفت. دومی ده ماهگی رفت. سومی  هفت ماهگی. 

هر بچه ای یکجوره 

نمی‌دونم کی میخوان دست از سر این طفل های معصوم بردارن. 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

اصلا نگران نباش 

باورت نمیشه ...پسر من ۸ ماهگی چهار دست و پا رفت بعد کم کم سینه خیز 😅

۹ ماهگی هم تاتی تاتی 

اطرافیان همیشه یه حرفی واسه گفتن دارن

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻

شما یه بالش از این استوانه ای کوچیکا بزار زیر شکمش با دستات پاهاش زو زانو ببر جلو تمرین کن باهاش البته من تمرین نکردم چون برام مهم نبود چون داشت تلاش خودشو میکرد

نگران نباش بچه ها باهم خیلی فرق میکنن،پسرم هم دیر راه رفت هم دیر صحبت کرد الان به هیچکس مجال نمیده😍😁ولی این مقایسه کردنا و اظهارنظرای بیخود بقیه خیلی اعصاب آدمو خورد میکنه😮‍💨

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️