2789
عنوان

بچه چهارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3697 بازدید | 100 پست

چقد خوب 

فک‌کنم مشکلی نباشه با اینکه زیادم گذشته از اخرین سزت

انشاالله ک سلامت باشین😍

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            
38

به نظر من همون سه تا رو بزرگ کن و از بقیه زندگیت لذت ببر

شما حساب کن اگه همین ماه باردار بشی

۳۹ سالگی بچه به دنیا میاد

وقتی بچه ۱۰ سالش بشه یه مادر ۵۰ ساله داره

اااایا شما میتونی درست و باب میل زمان خودش تربیتش کنی؟

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برو دکتر زنان عزیزم وضعیت جسمیت رو برسی کنن و اقدام کن من که خیلی دوست دارم😍🫶💙✨️🦋

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
خیلیم عالی ان شاءالله به سلامتی به حرف کسی گوش نده اینایی که میگن بچه زیاد بی کلاسیه برن غربیا رو ن ...

حساب بانکی و امکانات خونه و ماشین چند تا چند تای غربی ها رو هم ببین 

8سال

به همین سه تا بیشتر برس به جاش

میخوای چیکار ۴ تا داغون میشی جسما

من دوتا دارم راضیم ولیهمش در تردد کلاس و باشگاه براشون اگر بخوای وقت بذاری هزینه کنی ۳ تاهم زیاده

روی همین سه تا وقت بذار دکتری جراحی چیزی بار بیار

کمیت بچه مهم نیستا

کیفیتشون

خواهرم ۳ تا داره لصلا وقت نمیگنه بزرگه رو ببره بیاره بهش برسه مدامم دعوا داره با بزرگش ۱۲ سالشه

خیلیم عالی ان شاءالله به سلامتی به حرف کسی گوش نده اینایی که میگن بچه زیاد بی کلاسیه برن غربیا رو ن ...

اره واقعا بچه زیاد خیلی خوبه خیلی اگ توانشو داره من تشویقش میکنم انگار ننه بابای ما داشتن خب خودمون زحمت کشیدیم اوناهم راه خودشونو پیدا میکنن

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            

خدایا شکرت، چقدر خوب عزیزم، من یه دونه دارم که با فشار مالی و‌‌‌‌میگم کاش نداشتم بااینکه عاشقشم،تازه فشار مالی هم نبود پدرم سر این بچه در اومد بسسسسسس بازی داشتم از اول حاملگی واینا،کاش حداقل شرایط مالیم برا یه دونه بچم خوب بود ،بمیرم برات مادر

..........