سلام من عاشق بچه چهارم هستم اما سزریان میشم ،باردار نیستم بنظرتون اقدام کنم به بارداری،،دکتر عملم قبول میکنه ،طوریم نمیشه،مشکلی پیش نمیاد ،،،لطفا راهنماییی کنید که اقدام به بارداری کنم
گفتم از نظر بی کلاسی منظورمه. بعدش نباید خود تحقیر باشیم مگه ایران چشه. هر جای مشکلات خودشو داره فکر ...
نه خیلیی عالیع خیلی خوبه تو میری یه چیزی میخری روز بعد ۱۰۰تومن گرونتر شده با ادمایی مثل شما نمیشه بحث کرد من مشکل مالی ندارن نامزدم و بابام ولی بازم وحشتناکه برام که خیلیا بدون درنظر گرفتن موقعیتی که دارن صرفا واسه سرگمی خودشون بچه میارن بدون درنظر گرفتن آیندش این ظلم به بچست نه باکلاسی!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گفتم از نظر بی کلاسی منظورمه. بعدش نباید خود تحقیر باشیم مگه ایران چشه. هر جای مشکلات خودشو داره فکر ...
فکر کنم ما ایرانیستیم یه پراید شده ارزو جوانا کار شده بدبختی اجاره خونه پوشک خرج دکتر واقعا ایران نیستی هرجا مشکل خودشو داره ولی دیگه به اندازه ایران ریده نشده توش هرچی چیزه برامردم شده ارزو محال بچه اوردن تو این کشور یعنی خودتو بدبخت کردن وبچه رو خداروشکر الان مردم فرهنگشون رفته بالا هرچی تبلیغ میکنن کسی بچه نمیاره به همون یه دونه قانعه ان