2789
عنوان

بچه چهارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3696 بازدید | 100 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای جانم سه تا داری چهارمی رو میخوای😍 ماشاالله به این حوصله و تحمل من اولی تو دلمه خسته شدم همش میگم به دنیا بیاد دیگه عمرا به بارداری فکر کنم😂

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بله

ببین من خودم دومی رو باردارم

ازم ناراحت نشو اما منظورم از توان مالی یعنی میتونی برای هر بچت یه اتاق خواب داشته باشی؟و خیلی چیزای دیگه نه صرفا فقط شکمشون سیرشه

انشاالله که تنت سلامت

باشه عزیزم

واقعا خیییلی خوبه رو همون خط قبلیا برش زدن و اینکه کدوم شهر یودید

قم

من برای چهارمی که رفتم اتاق عمل سه تا برش روی شکمم بود دکتر یه برش جدید زد و کلا اون سه تا برش رو کات کرد الان کلا به برش روی شکممه دردمم خیلی کمتر از اون سه تای قبلی بود

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
ببین من خودم دومی رو باردارم ازم ناراحت نشو اما منظورم از توان مالی یعنی میتونی برای هر بچت یه ا ...

اشکال نداره عزیزم درست میگید اتاقش از همین الان مهیا کردن وسایل و غیره البته پسر کوچیکم این کارا میکنه که من دلم براش بسوزه و نینی بیارم

چون نظر پرسیدی بشدت مخالفم

پس کی ب خودت برسی و عشق و حال کنی

الان کوچیکه تون ۸ ساله ست

پس دیگه از آب و گل درومدن بچه هات

ب خودت برس وقت سفر و تفریح تونه

باز ۹ماه خونه نشینی و دو سال بعدشم ک جای دور نمیشه رفت و بعد از اونم ماجراهای از شیر گرفتن و از پوشک گرفتن و و و .....😅بازم خود دانی

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

بسلامتی جنسیت چچیه چمد سالشونه داغشون نبینی البته من شیرازم

زنده باشی خدا عزیزات رو نگه داره 

دختر ۱۱

پسر ۸

پسر ۵

دختر ۱

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)