2777
2789
عنوان

آقایون متاهل بیان لطفا با تشکر

1062 بازدید | 16 پست

سلام ، ی سوالی دارم بدونید که با جواب صادقانه اتون چندین زندگی رو نجات میدین 

_وقتی یک مردی خیانت میکنه ، و زنش هم بی خبره 

کدوم رفتارهای زنش اون رو بسیار شرمگین و پشیمون میکنه از خیانتش ؟؟

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 

مرد خیانتکار نه تنها شرمنده و ناراحت نیست بلکه زبان دراز و پر سر و صدا میشه‌.

زیاد تو محل کارم دیدم.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم انتظار داری بیان اعتراف کنن

درضمن اونی که پرو باشه خیانت کنه هیچ چیزی شرمگینش و پشیمونش نمیکنه

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

اینکه خودتو بزنی به ندونستن باعث میشه فک کنه طرفش خنگه 

به نظرم باید به روش بیاری بدم به روش بیاری و تا پای ژلاق بکشونیش که یه گوه خوردن بیوفته 

من آن گلبرگ مغرورمکه میمیرم ز بی آبی ولی با منت و خاری پی شبنم نمیگردم 
مرد خیانتکار نه تنها شرمنده و ناراحت نیست بلکه زبان دراز و پر سر و صدا میشه‌. زیاد تو محل کارم دیدم ...

بالاخره زنشون پاک باشه اینا از خودشون تو درون خودشون پشیمون نمیشن یعنی؟

بفرمایید 

خب اول فکر کنید که چرا اقا میره خیانت کنه؟ده ها مورد هست که اقا میره خیانت کنه..یکی مثلا مریضه روانیه..یکیش اینکه زنش بهش توجه نمیکنه بهش حال نمیده سرده نمیدونم ب محلی میکنه...خب دوتا مشکل داریم هم مشکل از زنشه و هم خودش روانیه...من خودم مثلا ازدواج کنم بعد زنم بهم توجه و...کنه مگه دیوونم میرم خیانت کنم..اگه مریض و بیمار باشم اره..برعکس هم میشه مرد ب زن توجه نمیکنه زن میره خیانت کنه

خب اول فکر کنید که چرا اقا میره خیانت کنه؟ده ها مورد هست که اقا میره خیانت کنه..یکی مثلا مریضه روانی ...

خودش روانیه میره خیانت میکنه