2777
2789

الان چند تا تاپیک خوندم که به روش های مختلفی مقایسه میکردن خودشون با بقیه خودم دچارش بودم  ولی مدتی روی خودم کار کردم و خداروشکر تموم شد وقتی تو این اینستا میرفتم رابطمو با بقیه مقایسه میکردم در صورتی که اون ها ظاهر رابطشون نشون میدادن ولی من باطن رابطمو می‌دیدم و وقتی مقایسه کردن گذاشتم کنار دیدم چقدر رابطه خودم قشنگه 🙂🌱✨ یا هیکل و چهره بقیه رو و دستاورد های بقیه رو 😇🎉  وقتی مقایسه رو بگذارید کنار زیبایی های خودتون بیشتر می‌بینید 

دو تا راهکار دارم برای جلوگیری مقایسه :

خواندن کتاب تصمیم گرفتم خودم باشم ❤️🌈 قلم دانش آفرین که خیلی زیبا در مورد این موضوع صحبت می‌کنه و بهمون یاد میده چجوری خودمون هر جور که هستیم دوست داشته باشیم و اعتماد به نفسمون بالا ببریم 😇🎉

دومین راه حل شنیدن پادکست راه کار های اعتماد بنفس از هلی تاک ❤️🌈😇 امیدوارم براتون مفید باشه 

من بهارم 🌸🌞عاشق کتاب خوندن  ، وقتی داشتم تو جهل دست و پا میزدم کتاب خوندن نجاتم داد 🌈🤌🌷 الگوی من (مجتبی شکوری هست ) علاقه خاصی به شنیدن پادکست های ایشون دارم 😃🙏❤ من برنامه ریزی رو خیلی دوست دارم و همیشه برای زندگیم برنامه ریزی دارم  و میتونم تو این زمینه خیلی کمکت کنم چون مقالات و فیلم های زیادی در موردش خوندم و دیدم 🙂💚 من دانشجوی فرهنگیانم و برای رسیدن به اینجا خیلی سختی کشیدم 🤎💜  یکی‌از زیباترین جمله هایی در طول تحصیلم بهش رسیدم فقط این بود که استادمون همیشه سر کلاس می‌گفت 😁🌷 زندگی عاقلانه بهتر از زندگی عاشقانه هست ✨ ❤️  می‌گفت عشق بعد از  ازدواج درست شکل میگیره ولی وقتی عاشقی فردی اشتباه میشی یک عمر پشیمونی 😇

دقیقا منم از مقایسه بدم میاد و اینطور نیستم 

ولی بقیه مثلا مامانم هی میگه اون اینجور شد این اینجورشد و فقط من ک انگیزمو واسه جلو رفتن از دست میدم

کتاب دارید خوندید معرفی کنید

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

دقیقا منم از مقایسه بدم میاد و اینطور نیستم  ولی بقیه مثلا مامانم هی میگه اون اینجور شد این ای ...

شما میتونید در مقابل مادرتون خیلی محترمانه بایستید و بهش بگید من زندگی خودم و دارم و زندگی دیگران به من مربوطی نیست و یا هر موقع دست به مقایسه برداشت سریع محل ترک کن و به مامانت نشون بده که به شنیدن این بحث ها علاقه نداری این کتاب بخون خیلی مفیده 

من بهارم 🌸🌞عاشق کتاب خوندن  ، وقتی داشتم تو جهل دست و پا میزدم کتاب خوندن نجاتم داد 🌈🤌🌷 الگوی من (مجتبی شکوری هست ) علاقه خاصی به شنیدن پادکست های ایشون دارم 😃🙏❤ من برنامه ریزی رو خیلی دوست دارم و همیشه برای زندگیم برنامه ریزی دارم  و میتونم تو این زمینه خیلی کمکت کنم چون مقالات و فیلم های زیادی در موردش خوندم و دیدم 🙂💚 من دانشجوی فرهنگیانم و برای رسیدن به اینجا خیلی سختی کشیدم 🤎💜  یکی‌از زیباترین جمله هایی در طول تحصیلم بهش رسیدم فقط این بود که استادمون همیشه سر کلاس می‌گفت 😁🌷 زندگی عاقلانه بهتر از زندگی عاشقانه هست ✨ ❤️  می‌گفت عشق بعد از  ازدواج درست شکل میگیره ولی وقتی عاشقی فردی اشتباه میشی یک عمر پشیمونی 😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما میتونید در مقابل مادرتون خیلی محترمانه بایستید و بهش بگید من زندگی خودم و دارم و زندگی دیگران به ...

اسم کتاب چیه؟ متوجه نشدم ببخشید

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️