2777
2789
عنوان

جشن عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 50 پست
ما مستاجریم و صاحب خونه مون هیچ جوره کوتاه نمیاد اینجا چند نفر و دعوت کنیم🥲 واسه همین گفتیم تالار ب ...

وایی چ بدد حالا باز تلاش خودتونو بکنین ک راضی بشه،، اگ نشد دوستی رفیقی اقوامی برید خونه اونا بگیرین

فقط مکان عقد با خانواده عروسه ک حالا یا خونه خودشونه یا تالار گرفتن هزینش با عروسه فقط

اینا خیلی خسیسن ، پدر من گفته بهترین تالار و میگیرم ولی اینا میخوان من و ببرن یه آرایشگاه ساده یه لباس نابودم برام بخرن، فیلمبردارم میخوان از سرکوچه شون ازین درپیت ها بیارن😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل عید عقد دختر پایین بود 

لباس عروس و آرایشگاه عقد ک ساده (کت شلوار سفید و یه میکاپ دخترانه ) پولشو پاییم داد 

داماد لباس برای خودش و پول محضر 

(حلقه داماد برای عروس و عروس برای داماد )

روز بعدش داییم تو خونه واسه دخترش بله برون گرفت و همه چیز اعمم از شام و لباس عروس و آرایشگاه و میوه و شیرینی رو خودش داد اما هرچی کادو دادن رو برداشت برای خودش 

میدونید چرا نیلوفر تو مرداب گل میده؟چون به همه ثابت کنه در بدترین شرایط هم میشه زیبا بودشاد بود، قوی بود و امید داشت🪷💕🥲

هزینه جشن عقد با خانواده داماده

محضر و شیرینی محضر و لباس عروس و حلقه و ساعت و گل 

هزینه عروس 

کت و شلوار برای داماد و کفش و ساعت و حلقه 

یه لباس مقرون به صرفه بگیرید و توی محضر جمع بشید و پذیرایی در حد یک شیرینی داشته باشید بعد از قبل بهشون اطلاع بدید جشن عقد ندارید یه سری ها خودشون میرن یکسری ها هم همراهتون میان خونه که یه پذیرایی میوه و شربت یا چای داشته باشید
الهی خوشبخت بشی عروس خانوم خوشگل   از من به شما نصیحت نگذار این حرفا و ... بین شما دو نفر فاصله بندازه هر کی هر چی گفت بگو خودمون دو تا دوست داشتیم ساده بگیریم 

🩵

وایی چ بدد حالا باز تلاش خودتونو بکنین ک راضی بشه،، اگ نشد دوستی رفیقی اقوامی برید خونه اونا بگیرین

اره عزیزم اتفاقا گفتم خونه مادربزرگم بگیرم که بازم هزینه صندلی و میز و باند و بلندگو و میوه و شیرینی ها همه سرسام اوره😭 الان چه وقت شوهر کردنم بود آخه،  فامیلامون هم همه پررو بعد عقد میان خونه آدم پلاس میشن تا شام نخورن نمیرن🥲

ما مستاجریم و صاحب خونه مون هیچ جوره کوتاه نمیاد اینجا چند نفر و دعوت کنیم🥲 واسه همین گفتیم تالار ب ...

عزیزم چرا میخوای خرج اضافه کنی من برا دخترم بهترین محضر و‌گرفتیم جادار و شیک سفره عقد ب روز فامیلام گفتیم اومدن اونجا هم دست هم حلقه انداختن هم عسل و‌کیک دهن هم گذاشتن کلا همون مراسمی که تو خونه بود رو محضر انجام دادیم خیلی هم شیک بود.

هزینه جشن عقد با خانواده داماده محضر و شیرینی محضر و لباس عروس و حلقه و ساعت و گل  هزینه عروس ...

مرسی از راهنماییت عزیز دلم، ولی واقعا بحث چشم و هم چشمی و اینا نیست، خیلی ازشون دلگیرم با اینکه پولشو دارن میخوان سر و ته همه چی و با ساده ترین چیز ممکن هم بیارن.... ولی خودمم از خیر جشن گذشتم ، ولی رفتارشون واقعا زشته دلم سنگم میشکنه با خساست شون