2777
2789
عنوان

جشن عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نرقصیدن شب خونه داماد مهمون بودیم همونجا رفصیدن..حالا که نباید حتما رقص باشه‌.انشاالله عروسی،

باز دم مرام دامادتون و خانواده ش گرم که شب اونجا مهمون بودین اینا همه چی و انداختن گردن پدر بدبخت من، با اینکه ۱۰ سال از پسرشون کوچیکترم اصلا بهم توجه نمیکنن،  خداشاهده همین دیشب یه خواستگار دکتر رد کردم بخاطر این آدم خسیس حس میکنم جدیدا نسبت به انتخابم دو دل شدم خیلی خسیسن ، کسی که نداره و نمیده میگم فدا سرش درکش میکنم ولی کسی که هکتار هکتار زمین و خونه و ۴ تا ماشین داره حساب بانکی شم فوله درد اوره خساستش

عزیزم من جای مادرت اگگکه عقد نکردی و دو دل هستی زود عقد نکن بیشتر طرفت بشناس شغلش چیه

پدرش باغداره خیلی خیلی پولداره ها، ولی خودش کارمند ساده ، ولی اینقدر پسر پاک و آرومی بود به دلم نشست ساده و بی ریا ولی خانواده ش واقعا آزار دهنده ن😭 بعد تازه چون قراره بعد عروسی بریم خونه بالاسر پدر مادرش باشیم خیلی نگرانم ، میترسم اذیتم کنن، خداشاهده این چند روز بعد اینکه به این بعله گفتم تند تند داره واسم خواستگارای خوب میاد نظامی ، دکتر،  اصلا موندم چی بگم😭 شمام جای مادرم به نظرتون اینکه پسره خوب باشه کافیه؟ بیخیال رفتارای زشت پدر مادرش بشم؟ پدرش روز خواستگاری اینقدر تیکه و کنایه بارمون کرد که حد نداشت😭

پدرش باغداره خیلی خیلی پولداره ها، ولی خودش کارمند ساده ، ولی اینقدر پسر پاک و آرومی بود به دلم نشست ...

چرت تیکه بارتون کرد وا؟باید خیلی ام دلش بخاد نکنه تز ازدواج تون ناراضیه؟ببین اگه پسره رو دوست داری و اخلاقش به خانوادش نرفته منظورم خساستش هست ب امید خدا بله رو بگو‌چون الان ۳۱سالش حتمن پخته هست و شغل کارمند خیلی خوبه اکثرا خونست و میتونید باهم وقت بگذرونید

مرسی از راهنماییت عزیز دلم، ولی واقعا بحث چشم و هم چشمی و اینا نیست، خیلی ازشون دلگیرم با اینکه پولش ...

پس بهتره تا عقد نکردی محکمتر راجع به این مسائل صحبت کنین مثلا پدرتون بگن یه جلسه راجع به نحوه برگزاری مراسمات دخترم بگذاریم .من فکر کردم مشکل اقتصادی دارن

🩵

چرت تیکه بارتون کرد وا؟باید خیلی ام دلش بخاد نکنه تز ازدواج تون ناراضیه؟ببین اگه پسره رو دوست داری و ...

نه از ازدواج مون ناراضی نیست فقط خیلی خسیسه واسه اون دو تا عروسش هیچ کاری نکرده میگه تو هم نباید چیزی بخوای اونا ناراحت میشن🥲 آره پسره خیلی خوبه ولی یکم نگرانم نکنه اینم بعد ازدواج همش بخواد طرف خوانودش وایسه

پس بهتره تا عقد نکردی محکمتر راجع به این مسائل صحبت کنین مثلا پدرتون بگن یه جلسه راجع به نحوه برگزار ...

گردن نمیگیرن هیچی و ، من جشن و بیخیال شدم ولی میترسم سر عروسی به داستان بخوریم

نه از ازدواج مون ناراضی نیست فقط خیلی خسیسه واسه اون دو تا عروسش هیچ کاری نکرده میگه تو هم نباید چیز ...

دقیقا پدر شوهر دختر منم هرچی ما گفتیم توی سیاحه ننوشت میگفت برا عروس قبلیام نخریدم ناراحت میشن ولی در کل ادما خوبین.چند وقته نامزدین؟