2777
2789
عنوان

جشن عقد

1219 بازدید | 50 پست

خانومای باتجربه سایت ، راجب هزینه های جشن عقد میشه راهنماییم کنین با کیه؟ و اینکه اگه جشن عقد نگیریم زشته به نظرتون؟ فقط فامیلای نزدیک بیان محضر و بعد برن خونشون، آخه تو خونه هم اصلا و ابدا شرایط پذیرایی نداریم ، خودم خیلی دلم میخواد جشن داشته باشم ولی هزینه ها واقعا بالاست و خانواده داماد اصلا گردن نمیگیره😒

مارسم داریم خانواده عروس جشن عقدمیگیرن امادامادهزینه اریشگاهومیده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانه عقد بگیر 

محضری که صندلی ومیز داره مثل تالار جایگاه عروس و سفره عقد خوشگل 

تو اکثر شهرا هست میوه وشیرینیتم اونجا میدی بعدش مهمونات میرن خونشون وتمام

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

شهرها و حتی مناطق مختلف فرق داره، باید رسم دوتا خانواده را ببینید و باهم کنار بیایید 

نه اصلا زشت نیست عقد نگیرید، الان اکثرا یه جشن میگیرن یا عقد یا عروسی 

اگه میبینی کمک نمیدن عروسی بگیرید 

ما شیرینی وکیک باداماده،میوه و مکان با عروس 

لباس وارایش عروس برای عقد با عروس  و جشن عروسی با داماد 

هزینه ها بطور وحشتناکی بالارفته یه جشن ساده خودمونی بگیرین

ما مستاجریم و صاحب خونه مون هیچ جوره کوتاه نمیاد اینجا چند نفر و دعوت کنیم🥲 واسه همین گفتیم تالار باشه که همه چی در آرامش برگزار شه که قیمت تالارا همه نجومیه