مدهوش مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 6172 عنوان لطفا کمک برای پیگیری گوشی سرقت شده از اکانت گوگل 311 بازدید | 20 پست دوستان دیشب در حال تغییر تنظیمات اکانت گوگل گوشی دزدیده شده بودم که این پیام رو تو سکیوریتیش دیدم. پس اگر آقا دزده و همراهاش تو گوشی من ول میچرخن، چرا همیاب ۲۴ هیچ خبری نمیده؟ میشه از این طریق پیداشون کرد؟ انسان تا زمان مرگ میآموزد و رشد میکند. 1402/03/13 | 15:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرنی_ عضویت: 1400/08/02 تعداد پست: 2430 کسایی که اپل دارین lockwatch نصب کنین و به جیمیلتون وصل کنین و هیچوقت هم بیرون بودین اینترنت رو خاموش نکنید {•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼
مدهوش مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 6172 کسایی که اپل دارین lockwatch نصب کنین و به جیمیلتون وصل کنین و هیچوقت هم بیرون بودین اینترنت رو خامو ... متاسفانه من پسکد گوشیم رو غیرفعال کرده بودم. گوشی رو مثل هلو تحویل دادم. انسان تا زمان مرگ میآموزد و رشد میکند.
مدهوش مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 6172 همیاب چیه جایی برای ثبت گزارش گوشی دزدیه شده. انسان تا زمان مرگ میآموزد و رشد میکند.
azii76 عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 8150 اگه سیم کارت خودتو سوزوندی که هیچ،ولی اگه نسوزوندی اونا باهمون استفاده میکنن پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️
مدهوش مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 6172 وای خدا ۱۲پرومکس داشتی دزدیدن😭خدا نگذره ازشون ده روزه که جگرم خون شده. انسان تا زمان مرگ میآموزد و رشد میکند.
مدهوش مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 6172 اگه سیم کارت خودتو سوزوندی که هیچ،ولی اگه نسوزوندی اونا باهمون استفاده میکنن سوزوندم. ولی پلیس گفت باز هم قابل ردیابیه. انسان تا زمان مرگ میآموزد و رشد میکند.
saharyekiyedune عضویت: 1391/11/23 تعداد پست: 40261 ده روزه که جگرم خون شده. تو خیابون از دستت زدند؟ یا از کیف یا از تو ماشین؟
فرنی_ عضویت: 1400/08/02 تعداد پست: 2430 متاسفانه من پسکد گوشیم رو غیرفعال کرده بودم. گوشی رو مثل هلو تحویل دادم. وااااای عزیزم چقدر بد ، ناراحت شدم خیلی پس انشالا یه روز خوش نبینه از استفاده گوشی ، بتونین پیداش کنین {•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼
مدهوش مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 6172 تو خیابون از دستت زدند؟ یا از کیف یا از تو ماشین؟ تو ماشین از روی پام. صورتشون رو با ماسک پوشونده بودن و کلاه هم داشتن. موتورشون هم پلاک نداشت. انسان تا زمان مرگ میآموزد و رشد میکند.
مدهوش مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 6172 وااااای عزیزم چقدر بد ، ناراحت شدم خیلی پس انشالا یه روز خوش نبینه از استفاده گوشی ، بتونین پ ... ممنونم. من هم امیدوارم دزدم رو پیدا کنم. انسان تا زمان مرگ میآموزد و رشد میکند.
saharyekiyedune عضویت: 1391/11/23 تعداد پست: 40261 تو ماشین از روی پام. صورتشون رو با ماسک پوشونده بودن و کلاه هم داشتن. موتورشون هم پلاک نداشت. موتور هم احتمالاً دزدی بوده
saharyekiyedune عضویت: 1391/11/23 تعداد پست: 40261 ممنونم. من هم امیدوارم دزدم رو پیدا کنم. امید نداشته باش، متأسفانه