2777
2789
عنوان

نی نی یار جوون

94 بازدید | 17 پست

سلام 

۱_من میخوام امضا داشته باشم اما هر کاری میکنم نمیتونم 🥺

۲_ میخوام تگ کنم و تگ بشم اما نمیشه نه میتونم تگ کنم نه کسی میتونه من تگ کنه 

یه مهربون نی نی یار رو تگ کنه برای من 🙏🙏🙏

😘😘بوس به کله تون

@نی_نی_یار_پنج‍        @نی_نی_یار_3  

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😘😘🌹🌹

برای امضا از این قسمت برید اگر دیدین وارد نمیشین ساعت های دیگه امتحان کنین. الان سایت مشکل داره.

برای امضا گذاشتن:

1️⃣ بزنین روی عکس تون بالا سمت چپ

2️⃣ نی نی سایت من

3️⃣ روی سه تا خط افقی بالا سمت راست

4️⃣ داشبورد

5️⃣ اطلاعات کاربری

یا مستقیم بزنید روی این لینک:

https://www.ninisite.com/profile/setting

6️⃣ تنظیمات پروفایل من

7️⃣ ویرایش

8️⃣ نوشتن متن دلخواه برای امضا

9️⃣پایین صفحه بزنین ⬅️ ذخیره تغییرات

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

برای امضا از این قسمت برید اگر دیدین وارد نمیشین ساعت های دیگه امتحان کنین. الان سایت مشکل داره. ...

اگر با این روش ها موفق نشدید مشکل فنی سایت که به زودی رفع میشه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

😘😘🌹🌹

عدد داخل اسم کاربری تون فارسیه. تگ نمیشین این جا باید نی نی یار براتون درست کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

برای امضا از این قسمت برید اگر دیدین وارد نمیشین ساعت های دیگه امتحان کنین. الان سایت مشکل داره. ...

دیروز با لینک باز میشد برای امضا اما ثبت نمیشد امروز لينک هم باز نمیکنه🥺

این همه آنلاین توی تاپیک یه نفرتون مهربون نيستيد که نی نی یار رو تگ کنید برام

برای تگ کردن خودتون باید این کار رو انجام بدین:

برای تگ کردن   

🌈اول @ بنویسید.

🌈بعد نام‌کاربری رو بدون‌ فاصله از @ بنویسید.

🌈وقتی دو سه حرف را می نویسید لیستی براتون باز میشه روی اون اسم مد نظر بزنید‌ ⬅️ اگر اسم را پیدا نکردید چند حرف دیگر از اسم کاربریش رو بزنید بعد که اسمش را دیدید بزنید روی اسمش تا آبی بشه.

🌈بین هیچکدوم از حروف نام کاربری نباید فاصله باشه.

🌈بین نام کاربری و _ نباید فاصله باشه.

🌈بین نام کاربری و اعداد نباید فاصله باشه.

🌈اگر نام کاربری فارسی بود و خواستین عدد بنویسین اول کیبوردتون رو به انگلیسی دربیاورید و بعد اعداد رو بنویسید. 

اگر باز مشکل داشتید توی تگ

صفحه ۸ این تاپیک را انجام بدین جایی که نوشتم یک چیز جدید کشف کردم.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10575155/تاپیک-جامع-حل-مشکل-تگ-کردن-کاربران?page=8

دیروز با لینک باز میشد برای امضا اما ثبت نمیشد امروز لينک هم باز نمیکنه🥺

بعضی ساعت ها این جوری میشه. دیگه باید ساعت های دیگه از روز امتحان کنین.

فقط مونده اسمتون که تگ نمیشه❌️❌️❌️

این رو باید نی نی یار براتون درست کنن.

ممنونم🙏🌹

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

الان نی نی یار توی تاپیک اومدن.

روی پستشون ریپلای کنین و بگین اسمتون رو درست کنن.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792