2777
2789
عموت باباته😫 به من نگفتن ولی خیلی بدهه

🙄😐

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕

دوست ندارم یاداوریش کنم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کدومش رو بگم 

آخری هاش خودت با زندگیت این کار رو کردی 

حالا به خداوندی خدا قسم من هر چی بزرگترها بگن میگم چشم  هر تصمیمی که برام گرفتن قبولکردم

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

به همسرم گفت مگه نگفتی میخام برای مامانم کنیز بیارم جلوی خودم...بیارم باز گفت شب عروسی همه میگفتن دوماد چقد سره .تو جمع خانوادگی شوم جلو همه ..اینطوری نبود فقط میخواست ناراحتم کنه هیچ وقت این دوتا حرفش یادم نمیره

دختر عمه شوهرم یه بار تو مجازی باهام حرفش شد گفت تو بی سوادی زبانت خوب نبست یه کلمه زبان بلد نبودم منم جوابش دادم 

برگشت بهم گفت من به مراجعینم میگم بچه از پرورشگاه نیارن برای همینه چون مثل تو پررو گستاخ میشه 

خودش دکتر زنان البته با یک خانواده درب داغون پدرمادر روانی 

هرگز حلالش نکردم 

چون من فرزند خوانده ام این حرف بهم زد 

البته من از خجالتش حسابی درومدم جوری اشکش درومد به تمام فامیل گله کرد 

الانم هرجا ببینمش انگار نیست 

با یادآوری هاشون قلبم درد گرفت 

کاش خدا من رو از رو زمین برم داره

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓