2789
عنوان

شیطنت کودک

135 بازدید | 13 پست

بچها من بچم ۱۹ماهشه همش راه می‌ره نمیشینه مگر بخوابه کسی تجربه داره اگر فضای باز بریم باهاش م بدتر همش میخاد بره دورر بزنه یسری بچه میبینم می‌شینن فقط بدیش اینه نمیشه پاشم کنی بره کی خوب میشن

دقیقا بچه ی من

بیرون میرفتیم کوفتم میکرد همش پشت سرشهم الانشم همینم

۳ سالشه

بچه ک‌بود باز شیطون تر بود

بزرگ‌بشه آرومتر میشه

دختر منکه ب شدت کنجکاو و فضول و شیطون بود الان ارومتر شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه شما سالمتر و پر انرژی تر از اونهای دیگه هست . باید با دوندگی انرژیش تخلیه بشه . بچه تقصیری نداره . آپارتمان برای بچه قفس هست . شما پرنده رو توی قفس کردی ، خودش رو به در و دیوار قفس میکوبه . اصلاً توقع نشستن ازش نداشته باش . شما باید اونو درک کنین اون که نباید شما رو درک کنه 

این کاربری دست دونفر هست  

من یه دختر 2 سال و نیم و یه 1 ساله دارم میریم پارک پدر درمیاد از بس میرن اینور اونور یعنی انقدر خسته ...

خدا بهت صبر بده یعنی الان 2سال و نیمه هم هنوز داستان داری باهاش؟

دقیقا بچه ی من بیرون میرفتیم کوفتم میکرد همش پشت سرشهم الانشم همینم ۳ سالشه بچه ک‌بود باز شیطون ت ...

یعنی یسری رو میبینی فقط میشینه کنار مادرشون من همی نکن چرا بچه من اینجوریه..یوقتام بهم میگن بچت شیطونه ماشاالله بدتر میشه اعصابم

یعنی یسری رو میبینی فقط میشینه کنار مادرشون من همی نکن چرا بچه من اینجوریه..یوقتام بهم میگن بچت شیطو ...

اره دختر خاهر من با دخورم ۴۰ روز فاصلشونه

ینی دختر خاهرم یجا بریم میشینه پیش مامانش تکون نمیخوره ولی من‌باید مدام دنبال دخترم باشم

سرِ همه چی میره

یکی از دوستامون میگفت دخترت بیش فعالی داره خاستم جرش بدم...

الان بهتر شده

اره دختر خاهر من با دخورم ۴۰ روز فاصلشونه ینی دختر خاهرم یجا بریم میشینه پیش مامانش تکون نمیخوره ول ...

عزیزم دخترت چندساله این حرفی ک دوستت زده بهت متاسفانه تو مغز منم میاد در مورد بچم میخام بدونم از چ سنی بهتر شد.....می‌دونی خیلی روم فشاره یوقتا میشینه زار میزنم

عزیزم دخترت چندساله این حرفی ک دوستت زده بهت متاسفانه تو مغز منم میاد در مورد بچم میخام بدونم از چ س ...

بابا خب بچن‌کنجکاون میخان ب همه چی سر در بیارن

بچم ۳ سالشه هنوزم میخواد سردر بیاره و یجا میریم پیشم نمیشینه و باید دنبالش باشم میخاد بازی کنه

از همون حدودا دو سالگی اروم تر شد

بچه شما چن وقتشه

دیگه دو .دوونیم سالگی اروم تر میشه 

نمیدونم شایدم شیطون تر بشه

ولی خب بچه من اروم تر شده