2777
2789
عنوان

ب مردا ب نظرم ظلم شده تو این مورد

560 بازدید | 34 پست

مثلا هزار بار دیدم گفتن شوهرم مثلن کوچیکترین مشکلو داره مثلا سرده یا مثلا کف پاش صافه یا ....

ولی خود ما چی؟

مثلا ما میتونیم گوش اونو ببینیم ک بل گوشه ولی اون چی؟

مثلا میگیم وای شکم داره.بعد تو خواستگاری خودمون با چادریم.یا مثلا میگیم موها وز فر یا هر مدلیه دوس ندارم خب اونم نمیتونه بگه.دیدم هزار بار گفتن شوهرم گفته مثلا فلان چیز بزرگشو دوس دارم همه بدو بدو گفتن غلط کرده بگو ن ک مال خودت اله بله.درصورتی شاید واقعا اونجوری دوس داره قبل ازدواجم ک کلا هیچی نمیشه دید😅

حالا برا ما ک میشه همه زنا بهم دلداری میدن وای خیلی سخته فلانه اینجوره برید دکتر و ....

منو نخورید😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان اونی ک نداره یا کم داره از هر چیزی چیکار کنه 😑اینو میگن اعتماد به نفسش بره بالا بعدم مردا فقط ...

خب ب عینه دیدم خیلیا مشکل بعد ازدواجشون اینه.

اره خب.تو بگو پشه اس ولی مونث حله🤣

مگه مدرن قبلش میبینن؟😶😂

وآله ما چادر سرمون نمی‌کنیم که زیرش چاق باشیم طرف نفهمه

هرچند مردا با چادرم همه چیو تصویرسازی میکنن

مخالف جهالت! دانشجوی پزشکی هستم اگه میتونم کمکتون کنم حتما بهم بگید.

والا اون مردی که میاد در خونه دختر، خاستگاری، یا از قبل پسندیدش، در مجموع (مردا کلی نگرن) یا می بینه و پسند می کنه، یا می بینه و پسند نمی کنه و به سلامت. دیگه ظلمش کجاش بود. فقط شاید در مورد موی سر اگه خیلی کم مو و کچل باشه، دختر بهتره خودش رو کنه وگرنه برا خودش بعدا گرونتر تموم میشه. بقیه جاهام کم و بیش مشخصه تا حدی، اگه مشکل پوستی و سوختگی باشه که باز باید گفته بشه.