2777
2789

اگه به هردلیلی نمیتونی طلاق بگیری شوهرتو کنکاش نکن

به چند دلیل دلیل اول باعث میشه دلت بشکنه و تا اخر عمر از خودت زده بشی ک من چی کم داشتم

دوم اینه ک شوهرت میگه من ک خیانت کردم جدا نشد پس ینی بازم بکنم فوقش ۴ روز قهر میکنه

دلیل سوم مردی ک خیانت میکنه خیلی ب اولی باج میده.بنظرم زندگی مرفه با شوهر خیانتکار بهتر از گرسنگی با شوهر خیانتکاره😑

وای دقیقاا!

یکی میگفت قبل اینکه بدونم خیانت میکنه همه کاری میکرد واسم،کادو اینا زیاد میداد

میگه وقتی فهمیدم و به روش آوردم دیگه خبری از کادو نبود:) اخلاقش هم خیلی عوض شد

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دقیقاا! یکی میگفت قبل اینکه بدونم خیانت میکنه همه کاری میکرد واسم،کادو اینا زیاد میداد میگه وق ...

فک کن کلی پلیس بازی میزاری میفهمی جریانشو بعد عذر خواهی نکنه بمونی و کنف بشی تا اخر عمر

فک کن کلی پلیس بازی میزاری میفهمی جریانشو بعد عذر خواهی نکنه بمونی و کنف بشی تا اخر عمر

اشتباه خود آدماست..

یه مدت مد بود هی همه شوهرشونو امتحان میکردن و اسکرین میزاشتن،اون موقع زندگی چند نفر از هم پاشید 😑گفتن پا داد

خب مرض داشتی امتحان کنی که پا بده؟

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤

من بهش شک داشتم. دو ماهی میشد. دیشب با پیامک مچشو گرفتم. چند باری بهش تذکر داده بودم که چیزی ببینم میرم و .....

دبگیشب هر چی بهش گفتم گوشیتو بده ببینم.. نداد و داد زد و از خونه رفت بیرون که گوشیو نده

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ولی من حاضرم از گرسنگی بمیرم

ولی کنار مرد خیانت کار زندگی نکنم

از ماست که برماست خواهر

خودمون به مردا اینجوری باج دادیم

که هر غلطی دلشون میخواد میکنن

اگه بعد هر خیانتی دیگه زنی وارد زندگیشون نمیشد

یا همون زن بهشون فرصت دوباره نمیداد

الان ریشه خیانت نابود شده بود

اما زن ها از ترس تنهایی و بی پشتوانه بودن و هزار جور چیز دیگه بخاطر کمبود عزت نفسشون میمونن با یه یادم خیانتکار 

و فرصت هزاران بار خیانت رو بهشون میدن و اینکارو برای یه مرد عادی سازی میکنن

درصورتی که اگر خیانت رو زن میکرد اون زن باید سنگسار میشد و خیانت های بعدی هم درکار نبود....

💔
ولی من حاضرم از گرسنگی بمیرم ولی کنار مرد خیانت کار زندگی نکنم از ماست که برماست خواهر خودمون به ...

حرفت درسته ولی حرفمو با دقت نخومدی

گفتم اگه ب هر دلیلی نمیتونی طلاق بگیری مثلا بچه داری پشتوانه نداری از لحاظ مالی تحت فشار اونی و هزار تا چه چه دیگه

ولی من حاضرم از گرسنگی بمیرم ولی کنار مرد خیانت کار زندگی نکنم از ماست که برماست خواهر خودمون به ...

اره واقعا... خیلی جاها خیانت مردا عادی شدی من میدونم خیلیا هستن میدونن شوهرشون خیانت میکنه ولی باز دارن ادامه میدن 

من بهش شک داشتم. دو ماهی میشد. دیشب با پیامک مچشو گرفتم. چند باری بهش تذکر داده بودم که چیزی ببینم م ...

اینم نمونش .دیگه هیچوقت چکش نکن ولی دیگه باهاش مث قدیم برخورد نکن.هرگز

اره واقعا... خیلی جاها خیانت مردا عادی شدی من میدونم خیلیا هستن میدونن شوهرشون خیانت میکنه ولی باز د ...

خب هزار تا دلیل دارن اوناهم.مثلا دوستم سه تا بچه داره..شوهرش گفته جداشی رنگشونو نمیبینی هیچی پدرشونم درمیارم

اینم نمونش .دیگه هیچوقت چکش نکن ولی دیگه باهاش مث قدیم برخورد نکن.هرگز

جالبه دست پیش و گرفته پس نیافته.

از من طلبکاره..

مرسی گلی

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه ها شوهر من بهم محبت نمکنه خیییلی کم... اسفند ماه دیگه زدم به سیم آخر و رفتم خونه بابام ولی اومد ایقددد التماس کرد حق طلاق گرفتم برگشتم ولی کلا یه دوماه خوب شد الان باز همون طور شده... بنظر شما احتمالش هست پای یکی دیگه درمیون باشه؟ یا مشکل روحی روانی داره؟