2777
2789
عنوان

دلم میخاد بمیرم 😭

146 بازدید | 19 پست

بیدار شدم میبینم  دو تا هم کلاسیم با هم  ازدواج کردن

بجای این ک خوش حال بشم ناراحت شدم

حس بیچارگی بهم دست داد .😭من ن کاری دارم ن هنری ن اخلاق درستی. هیچی نیستم چ برسه ازدواج کنم😭😭 خیلی بدبختم. فقط نشستم تو خونه فقط میخورم و میخابم .مردن بهتر از این مدل زندگی کردنه 😭اخ ک چقد دلم درد گرفته. خودمم ،خودمو دوس ندارم چه برسه به بقیه ادما ک منو دوس داشته باشن.فقط بلدم بشینم رویا ببافم . دو روز تصمیم جدی بگیرم بعد ول کنم 😭😭😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عهههه ،…خب تو که میدونی نقطه ضعفت کجاست ، شروع کن از یه جایی و ادامه بده تا ازین وضع بیای بیرون

دوس دارم دوباره بخونم کنکور بدم اما میترسم. میترسم ی سری چیزا رو از دست بدم .

دوس دارم دوباره بخونم کنکور بدم اما میترسم. میترسم ی سری چیزا رو از دست بدم .

چی رو میخای از دست بدی؟

اول سبک سنگین کن ببین حوصله داری بخونی برا کنکور و رشته ای که میخایبری اینده شغلی داره؟وگرنه بیخود وقتتو هدر نده….اول از یه کلاس ورزشی شروع کن بعد همونجا دوست پیدا میکنی و کم کم همینجوری برو‌ تو اجتماع ،شغل هم پیدا کن و نظم بده به زندگیت

انگار به تنبلی عادت کردی

27 سالمه و بعد لیسانس هیچ فعالیتی نداشتم  ارزومه مشکلم حل شه بتونم ب برنامه هام برسم 🥺 بر ...

🥺مث منی منم فقط لیسانسمو گرفتم . خواستگار ک دارم دوسشون ندارم. دلم عاشق کسی نمیشه. حتی از ازدواج کردنم میترسم. انگار هیچی نیستم هیچ فایده ای ندارم .از خودم متنفر شدم 

چی رو میخای از دست بدی؟ اول سبک سنگین کن ببین حوصله داری بخونی برا کنکور و رشته ای که میخایبری ایند ...

اره تنبل شدم . همش منتظرم یکی بیاد کمکم کنه یا خدا ی نگاهی بهم بندازه ی چیزی تو وجودم عوض بشه.از همه فراریم .بخاطر این حالم همه رو از خودم دور میکنم تا کسی اذیت نشه 🥺

🥺مث منی منم فقط لیسانسمو گرفتم . خواستگار ک دارم دوسشون ندارم. دلم عاشق کسی نمیشه. حتی از ازدواج کر ...

منم داشتم ولی بیخود بودن 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟