2777
2789
عنوان

درمان شپش

706 بازدید | 23 پست

خانوما کمکککک دختر دوستم داشت منو دخترمم گرفتیم واسه دخترم محلول دای لیس گرفتم زدم واسه خودمم داروخانه پرمترین داد ولی انگار تخم هاشون رو از بین نمیبره .شامپویی هست ک تخم هاشونم از بین ببره؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خودت دونه دونه باید درشون بیاری ماهم همین کارو کردیم 

یه اسپری هستش بزن ب سرشون بعد باز ببین و بکش بعد بذار برن حموم 

خداروشکر الان دیگه نداریم 😢 خیلی دوره بدی بود از خودم بدم میومد

یه خانومی میگفت من همه راه‌ها رو رفتم از اسپند و سس مایونز و شامپو تهش فهمیدم باید بریم حموم موهامون خیسه با سشوار داغ خشکش کنیم دونه ها میترکن

وقتی ارزش‌ها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند. (گاندی).

عزیزم ی محلولی هس زرد رنگه شکل بطریش . روش زده شپشک 

اون عالیه . من هم استفاده کردم ب دفه دوم نکشید همه شون پودر شدن ریختن

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

موهای دخترت رو تا جایی که میتونی کوتاه کن و شامپو لیندان بزن، فقط لیندان جوابه

برای خودتم همین کارو کن میتونی رنگ هم کنی

ملحفه و روبالشی و پیرهناتون رو هر روز با آب داغ بشور و بذار آفتاب بخوره، خونه رو هر روز جارو برقی بکش مخصوصا گوشه ها رو، این کارا رو کنی یه هفته ای نابود میشه 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

پودر شپش بگیرتو عطاری ها. بریز تو آب گرم. بزن ب سرت با یه پلاستیک سرتو ببند تا یه ۱۰ دقیقع ای .بعدش با یه شونه موهاتو ب پایین صاف کن همشون میفته. اگ زیاد شپش داشته باشی همشو میان بالا میمیرن. هفته ای یه بار استفاده کن دو هفته ای میرن

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

آها راستی شونه مخصوص شپش هم بگیر عالیه برای رشک ها

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

ماهم گرفتیم دوره ی سختی نبود فقط خیلی حموم میرفتیم و بعد خوب شدن دستمون بند بود ب شستن وسایل تنها کاری ک میکردیم شبا روغن زیتون زیاد میزدیم ب سرمون صب با شامپوشپش میشستیم دخترم یکسالش بود ی ماه قبل عید موهاشا زدم

2790
2778
2791
2779
2792