2777
2789

نمیخواد ک نمیخواد ب ی ورم.. ای بابا درسته سایت عمومیه ولی از سر شب هزارتا تاپیک زدی خب الان من چ غلطی کنم ک شوهرت تورو نمیخواد چیکار از دست من بر میاد؟؟

خۅش‍‌بخت‍‌ۍ یعن‍‌ۍ داش‍‌ت‍‌ن توی‍‌ۍ کہ ب‍‌ا #بودنت زندگ‍‌ی‍‌مو #قشنگتࢪ می‍‌کن‍‌ۍ .💜🖇   🫶❤️‍🩹❤️‍🔥💋💋دعا میکنید مامان شم؟؟          ‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من ی پیام اخر میزارم بعد میرم میخوابم بزرتگرین مشکل شما دونفر این بود که جلو اطراف خودتونو نگه نداشتین باید احترام خانواده رو نگه داری و دوری دوستی کنی ولی خب اتفاقیه افتاده و پای هر دو خانواده باز شده تو زندگیتون ولی از وقتی زندگی خودم خراب شد بیشتر قدر زندگی متاهلی رو میدونم اونم بد جور خوردتت کرده ولی من میگم هنوزم میتونین به این زندگی شانس بدین و نزارین سره مزخرافات تموم بشه سر حرف مادر اون و تو باباهاتون خودتون کتک کاری های احمقانه و اینا درسته سخته ولی با تلاش بنظرم بشه البته اگه شوهرت هم همکاری کنه یکم قبل گفتم بهش پیام بده ولی الان نمیگم اگه ی وقت خواستی باهاش حرف بزنی لطفا احترامو نگه دار اروم حرف بزن و درباره اون ۳ وسیله نگو اونا مال من هستنو و اینا بجاش بگو نخواستم سریع وسایل جا به جا بشه این چیزا باید تو لحظه اخر جا به جا بشن

مممنونم گلم سلامت باشی 

اگه ارامشت بهم خورده و سخته برات برو دکتر اعصاب و روان بزار بهت ارامبخش بده منم مصرف میکنم هم خوابتو راحت میکنه و هم یکم دلتو اروم کنه شاید ایشالا درست بشه همه چی مواظب خودت باش شب بخیر