2777
2789

دلم برات تنگ شده باباجونم 🥲💔

تو چی؟ 

دلت برای ته تغاریت تنگ نشده؟ 🥲💔

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوقلو نمیخواستم چرا اخه باید دوقلو بشه چرا   بارداری ساده با ی بچه باید آرزو بشه ...

دوقلو خیلی خوبه ک😍😍😍😍وووییی من دوقلو دوووست یه فالکیرم بهم گقت دوقلو پسر دار میشم 😁

دوقلو خیلی خوبه ک😍😍😍😍وووییی من دوقلو دوووست یه فالکیرم بهم گقت دوقلو پسر دار میشم 😁

من دوس ندارم اصللااااا 

یک درصدم دوسندارم حالم خیلی خرابه 

You drew stars around my scars🌙💫
من دوقلو نمیخواستم چرا اخه باید دوقلو بشه چرا   بارداری ساده با ی بچه باید آرزو بشه ...

گلم آرزویه خیلیارو داری زندگی میکنی ان شالله بسلامتی بزرگشن🫂💙

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

هزار یک چیز کاشکی میشد صدا گزاشت 😔خستم خیلی از این عروسمون از پدر و مادرم خوب بودنشون سوء استفاده میکنه از این که میخوام جلوشو بگیرم و نمیتونم چون حتی پدررو مادرم پشتش و هزران مشکل دیکه

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺