2777
2789
عنوان

یکیم نیس درد دل کنیم؟🥲

92 بازدید | 10 پست

من با یه اقایی نزدیک ۱۰ ماهه آشنا شدم و رابطمون خوب بود و همو دوس داشتیموو میخواستیم ازدواج کنیم 

خانواده هام درجریان بودن و حتی وسیله هم گرفته بود

سر یسری مسائل الان ۱ هفتس جدا شدیم با اینکه اصلا نمیدونم جدا شدن به حساب میاد یا نه.حرف نمیزنیم

دیشب که رفته بودیم عروسی، به عروس و داماد که نگا میکردم اصلا نمیتونستم خودمو کنار یکی دیگه تو اون لباس تصور کنم🥲

یا حتی نمیتونستم یکی دیگه رو نگا کنم

بنظرتون اگه جدا بشیم این وضعیت ادامه داره یا نه؟

اینکه اینقدر دوسش داشته باشمو کس دیگه ای به چشمم نیاد

نمیدونم انگار یه جور ترسناکی ارومم فعلا

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀

چته، رفیقِ عاشقِ من؟! چرا سراغِ اون که رفته رو؛ داری بازم می گیری؟●♪♫

اون؛ بر نمی گرده پیشت… بسه دیگه بهونه گیری!●♪♫

اگه به فکرِ اون باشی؛ یه روزی از غصه می میری…●♪♫

ببین! چه حال و روزی داری..! تمومِ زندگیت؛ شده سه چار تا عکسِ یادگاری…●♪♫

منتظرِ یه فرصتی؛ شروع کنی به گریه زاری! این دستِ تقدیره عزیزِ من، تو تقصیری نداری…●♪♫

اونوُ فراموشش بکن؛ اون دیگه عشقتوُ نمی خواد… دیگه مثِ قدیما؛ اون سرِ قراراتون نمیاد●♪♫

اون حالا با یکی دیگه نشسته وُ بهت می خنده!

این روزها عشقبازی نمی‌کنند بلکه با عشق بازی می‌کنند 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوره سوگ عاطفی پیش میاد بعد جدایی و دوران سختیه تا مدتی‌

بعدش تموم میشه 

با مشاور حرف بزن 

برو تو ایتا کانال ننه ابراهیم از اون کانال برو کانال مساوره محمدی کارش خوبه

یاامام رضا من همون دلشکسته ی پشت پنجره فولادم 

اره بابا 

میتونی 

الان اولاشی داغی کم کم اوکی میشه 

البته خودتم باید تلاش کنی واسه فراموشی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
اونم بهت فک می‌کنه پیامش بده برو نزار ادامه پیدا کنه

اوایل پیام میدادم بهش یه جور سردی برخورد میکرد 

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀