2777
2789
عنوان

دلم گرفته

71 بازدید | 5 پست

خیلی دلم گرفته نمیدونم چرااصلاحالم بده دلم میخوادبریم بیرون شوهرم همش ازسرکاردیرمیادتازه اومده میگه چیشده زنگ میزنی نگران شدی هعی الانم اومده‌ همش دلم گرفته حالم بده حوصلم سررفته دلم میخوادبرم بیرون ولی توعقدم خونه مامانم اینایم خواهرم ایناام اومدن درگیرصحبت وشام خوردن هستن هعی دلم تنگه خیلی افسردگی گرفتم سه روزه همش خونه ام حتی سرخیلبون نرفتم دیشب گفتم بریم بیرون نشد ساعت9شب هم خوابیدش هوف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعععی چ میشه کرد  این چند روز ک تعطیله بریم بیرون

روزجمعه هم میره سرکار همش امروزسرکارتعطیلی وغیرتعطیل نداره میگه برم اضافه کارحقوقم زیادشه اون روزساعت5عصراومده بودخونه میگفت اگه قرارباشه انقدرزودبیام خونه بایدبرم دنباله شغل دوم

شوهرمن صبح میره دوازده شب میاد الان از شدت تنهایی و دلگیری تپش گرفتم‌ خیلی سخته ولی اونام تقصیری ندارن مملکتمون جوری شده که هر دیقه و ساعت باید کار کنن مگه خوششون میاد صبح تا شب اسیر کار باشن مجبورن

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز