2777
2789
عنوان

خانمای شاغل بیییییاین لطفااا

148 بازدید | 27 پست

خانمای عزیزی ک شاغلین راضی هستین از کار بیرون ب کارای خونتونتم میرسین چجوری ب مهمونو کاراتون میرسین من میخوام برم بیرون کارکنم سالت کاریم زیاده شوهرمم دیرمیاد برا کارا فقط خودمم میخوام ببینم چجوری میشه از پسش برمیام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به حقوقت داره 

برا بچه ها پرستار گرفتم 

برای کارهای خونه کارگر 

لباسها رو هم میدم خشک شویی 

ولی همسرم رو غذا خیلی حساسه خودم درست میکنم

آرون من 16 دی چشم های قشنگش رو به دنیا باز کرد

الویت شغله برای من ن خونه و غذا و... 

وقتی خونت برق بزنه پول نداشته باشی به آدم ب چشم کوزت نگاه میکنن ولی وقتی پول داری خونت شهر شامم باشه میگن طفلی شاغله خسته هست و توقعی ندارن

الویت شغله برای من ن خونه و غذا و...   وقتی خونت برق بزنه پول نداشته باشی به آدم ب چشم کو ...

اره چه قشنگ گفتی نظرم ب کل عوض شد با این حرفت ممنون راست میگی تو این زمونه پول نداشته باشی جواب سلامتم نمیدن بخدا

سلام عزیزم 

در کل کار بیرون وقت زیادی از آدما میگیره و نمیذاره اونجور که باید به خودت و خونه زندگی و بچه هات برسی

من ۴ ساله شاغلم 

فقط جمعه ها خونه هستم اونم نمیدونم استراحت کنم یا کار خونه رو انجام بدم 

غذا های قشنگ که وقت می‌بره نمیتونم زیاد درست کنم

در طول هفته مجبورم یه چیز سریع حاضر کنم که وقت کمی بگیره 

ظرفام بیشتر مواقع میمونه یا همسرم میشوره 

در کل برای من خیلی سخته 

من دانشجو هم هستم نزدیک دفاعمه 

واقعا دارم عذاب میکشم 

واقعا دلم میخواد مستقل شم ترسم از اینه همسرم نیست کمکم کنه تو کارای خونه بعد ی مدت دلمو بزنه 

کارگر بیار هفته ای یکبار ۴ شنبه ها خونت رو تمیز کنه 

۵ شنبه جمعه که خونه ای کیف و استراحت می‌کنی 

۴ ساعتش میشه ۳۰۰

آرون من 16 دی چشم های قشنگش رو به دنیا باز کرد
واقعا دلم میخواد مستقل شم ترسم از اینه همسرم نیست کمکم کنه تو کارای خونه بعد ی مدت دلمو بزنه 

ساعت کاریت تا چنده

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن