2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین😭😭😭

143 بازدید | 10 پست

خسته شدم خسته از دست این زبون این مرتیکه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الان در اومده به من میگه ، میزنم تو پک و پوزتا.

بخدا دیگه بریدم . انقدر با حرفاش دلما میشکنه.

اخه پوز که به انسان نمیگن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

شما جای من بودین چیکار میکردین و چی میگفتین؟

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جوری رفتار میکنم که به خودش اجازه نده بهم بی احترامی کنه

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
من جوری رفتار میکنم که به خودش اجازه نده بهم بی احترامی کنه

منم کاری نکردم که بخواد بهم اینو بگه ولی کلا خانوادگی بی ادب و بی تو دهنن

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

برو مشاوره مرد به زن نمی گه این حرف رو ببر مشاوره

نمیاد چیکار کنم

خودت تنها برو مشکلات رو بگو راهنمایی می کنه

نمیدونم

منم کاری نکردم که بخواد بهم اینو بگه ولی کلا خانوادگی بی ادب و بی تو دهنن

منظورم این نیس در لحظه چیزی گفتی و کاری کردی، کلا جوری با احترام باهاش رفتار کن که به خودش اجازه بی احترامی بهت نده

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
منظورم این نیس در لحظه چیزی گفتی و کاری کردی، کلا جوری با احترام باهاش رفتار کن که به خودش اجازه بی ...

هرچقدرم با احترام و حتی سنگین باهاش حرف بزنم ، بیشعوره