2777
2789

#بستنی_زعفرانی_سنتی

چی لازم داریم:

شیر یک لیتر

شکر 300 گرم

ثعلب 2 ق چ

محلول زعفران 2 ق س

گلاب  4 ق س

پودر هل سفید 1 ق چ

خامه 100 گرم

پسته 100 گرم خرد شده

چطور آماده میشه:

شیر را بجوشانید و ثعلب را با شکر مخلوط کرده  و آرام آرام به شیر در حال جوش اضافه کنید. شیر را با هم زن دستی هم بزنید تا شکر در آن حل شود. سپس از روی حرارت برداشته وقتی شیر داغی خود را از دست داد از صافی رد کنید تا یک دست شود. بگذارید شیر کمی خنک شود  محلول زعفران و هل و گلاب را به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط کرده سپس  در فریزر قرار دهید هر یک ساعت یک بار خارج کرده هم بزنید و مجدد در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد اما یخ نزند. این کار را 4 بار تکرار کنید.

خامه را در سینی فر لبه کوتاه پهن کنید و در فریزر قرار داده تا یخ بزند سپس آن را خرد کرده و داخل بستنی آماده شده بریزید.

اگر شکر بستنی زیاد باشد بستنی نمی بندد.

اگر خامه پر چرب بود مقداری شیر به آن اضافه کنید زیرا خامه پر چرب نمی بندد.

می توانید از دستگاه بستنی ساز استفاده کنید و در آخر پسته را به آن اضافه کنید. ابتدا مواد را در فریزر قرار دهید سپس در دستگاه قرار دهید به مدت 20 دقیقه.(اگر دستگاه بستنی ساز ندارید ، در کاسه ای بزرگ یخ ریخته  و روی آنها نمک بپاشید و دور کاسه را با حوله بپوشانید تا سرما محفوظ شود، سپس بستنی را در کاسه ای فلزی و کوچکتر قرار داده و با هم زن دستی بزنید تا کاملا کش دار شود و وقتی سفت و کشدار شد در فریزر  بگذارید تا ببندد)

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یه شیر پاکتی پرچرب، ۴۰۰گرم شکر یه ق چ ثعلب گلاب ۳ق غ زعفرون غلیظ دو ق غ رنگ بستنیتون سلیقه ایه میخوای بیشتر بزن یا وانیل و نصف خامه صبحانه

خامه رو بریزین تو نایلون و پهن کنین و بزارین فریزر،شکرو ثعلب و باهم خوب مخلوط کن و کنار بزار،شیرو بریز قابلمه بزار بالا و حرارت و متوسط کن وقتی از دور شروع کرد جیز زدن شکر و تو سه مرحله بریز و هربار تند تند هم بزن که ثعلب گوله نشه و شکر کامل حل شه شیر اصلا نباید بجوشه تاکید میکنم شیر نباااید بجوشه فقط از دور جیز بزنه کافیه،بعد حدود ۸دیقه با حرارت ملایم روبه متوسط هم میزنین اکه اینکارو نکنین آب شیر بخار نمیشه و بستنیتون یخی میشه نگین نگفتم،بعد ۸دیقه میبینین که  کشدار شده و دیگه اندازه اول آبکی نیست،خاموش کنین و بریزین تو یه ظرف دیگه و چه بهتر که استیل باشه،کاملا که سرد شد میزارین فریزر هر چهل و پنج دیقه یبار درارین و با همزن دستی از دور ظرف بستنی و جم کنین و در حد چند ثانیه هم بزنین و زود بزارین فریزر،اگه مدت هم زدنتون طولانی شه بستنی یخی میشه جماعت نگین نگفتم خیلی باید فرز انجام بدین،بعد ۶ بار (من میگم ۶بار بستگی به دمای فریزرتون داره)که بستنی دیگه کش دار شده و از همزن آویزون میشه خامه رو درارین و خورد کنین و بریزین توش با گرد و یا پسته خورد شده هم بزنین و بریزین تو ظرف یبار مصرف و درش و بزارین بره فریزر روز بعدش آماده س.

نوش

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️بعضی روزا تو زندگی هستن که دلت میخواد صدباااار زندگیشون کنی،اون حس خووب اون گریه ی از سر شوق،براتون از این روزا آرزو میکنم😌❤️ ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️

این دستور کانال بابا قناد که طبق این روش من درست میکردم.

بعد از اینکه پدرم فوت شد ،دیگه دست و دلم به هیچ کاری نمی ره.

امیدوارم شما درست کنید و از خوردنش در کنار خانواده لذت ببرید.

شادی روح همه رفتگان صلوات.

من همیشه درست میکنم انگار از بیرون گرفتی از بس عالی میشه،با یه دونه شیر پرچرب پاکتی یه کاسه از بزرگ ...

میشه لطفا مراحل درست کردنش رو بگید صفر تا صدش رو بچم خیلی دوست داره

عزیزم گزاشتی،منم لایک کن بیام بخونم، مرسی

گذاشتم عزیزم

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️بعضی روزا تو زندگی هستن که دلت میخواد صدباااار زندگیشون کنی،اون حس خووب اون گریه ی از سر شوق،براتون از این روزا آرزو میکنم😌❤️ ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️

چجوری درست میکنی دستورشو میگی لطفا 

گذاشتم بالاتر گلی

مثل بیرون میشه، یخ نمیزنه توش؟ اندازه هاشم بگو لطفا

ببین اگه ولش کنی تو فریزر چرا یخ میزنع

برای اینکه یخ نزنه باید هر نیم ساعت دربیاری بذاری ظرفتو تو کاسه یخ باهمزن هم بزنی بعد دوباره بذاری یخچال

بعد چند بار انجام دادن وقتی حالت بستنی گرفت دیگه قاببگل سروه 

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

میشه لطفا مراحل درست کردنش رو بگید صفر تا صدش رو بچم خیلی دوست داره

بله عزیزم گذاشتم 

یه شیر پاکتی پرچرب، ۴۰۰گرم شکر یه ق چ ثعلب گلاب ۳ق غ زعفرون غلیظ دو ق غ رنگ بستنیتون سلیقه ایه میخوا ...

قلقش اینه  که بستنی تو سرما هم زده بشه

بیرونیا خب دستگاه شو دارن

ولی توخونه باید بذارن تو کاسه یخ هم بزنن

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport