2777
2789
قلقش اینه  که بستنی تو سرما هم زده بشه بیرونیا خب دستگاه شو دارن ولی توخونه باید بذارن تو کاس ...

نه کاسه یخ نمیخواد بدون اونهم کاملا یکدست و بدون یخ میشه

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️بعضی روزا تو زندگی هستن که دلت میخواد صدباااار زندگیشون کنی،اون حس خووب اون گریه ی از سر شوق،براتون از این روزا آرزو میکنم😌❤️ ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مثل بیرون میشه، یخ نمیزنه توش؟ اندازه هاشم بگو لطفا

مواد مورد نیاز

• 2 لیوان : شیر
  • 2/1 لیوان : شکر
  • 2/1 قاشق چایخوری : وانیل
  • 2/1 قاشق چایخوری : ثعلب
  • 2/1 قاشق چایخوری : هل
  • مقداری گلاب
  • قدم اول : یک ظرف استیلی برداشته و شیر را داخل آن میریزم روی شعله می گذاریم.
  • قدم دوم : شکر، هل، وانیل و ثعلب را در ظرف دیگری ریخته و با هم ترکیب کنیم.
  • قدم سوم: مخلوط شکر، وانیل، هل و ثعلب را وقتی شیر گرم شد به آن اضافه می کنیم.
  • قدم چهارم : در ادامه طرز تهیه بستنی وانیلی ، گلاب را اضافه کرده و برای مخلوط شدن مواد، عمل هم زدن را انجام می دهیم.
  • قدم پنجم : ظرف را از روی شعله برداشته و کنار می گذاریم تا سرد شود و سپس در فریزر قرار می گیرد.
  • قدم ششم : بعد از یک ساعت ظرف را خارج کرده و بستنی را هم میزنیم و دوباره در فریزر می گذاریم.
  • قدم هفتم : مرحله قبل چند بار با فاصله یک ساعت در میان انجام میدهیم.
  • قدم هشتم : بعد از تکمیل تکرار، ظرف را چند ساعت در فریزر می گذاریم تا خوب سفت شود.
  • قدم نهم :بستنی را از فریزر خارج کرده و سرو می کنیم
توی بستنی سنتی تکه های خامه باید پیدا باشه عزیزم. تازه خانواده ما با خامه زیاد میپسندن 

نوش جان سلیقه ایه من یدست بیشتر میخوریم

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
نه کاسه یخ نمیخواد بدون اونهم کاملا یکدست و بدون یخ میشه

من این ترفندو از طرز ساخت بستنی اکبر مشتی یاد گرفتم

خودشون میگفتن بستنی باید تو سرما هم بخوره تا شکل  بگیره...

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

من این ترفندو از طرز ساخت بستنی اکبر مشتی یاد گرفتم خودشون میگفتن بستنی باید تو سرما هم بخوره تا شک ...

بله ترفند خوبیه و صدالبته حوصله بر 

بدون اونم میشه یه بستنی لطیف و کشدار داشت با کیفت عین بیرون که من همیشه درست میکنم

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️بعضی روزا تو زندگی هستن که دلت میخواد صدباااار زندگیشون کنی،اون حس خووب اون گریه ی از سر شوق،براتون از این روزا آرزو میکنم😌❤️ ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️

یه شیر پاکتی پرچرب، ۴۰۰گرم شکر یه ق چ ثعلب گلاب ۳ق غ زعفرون غلیظ دو ق غ رنگ بستنیتون سلیقه ایه میخوا ...

عزیزم من طبق دستورت بستنی درست کردم، خوب شد، قشنگ سفت هست، ، ولی میخوای بخوری زود آب میشه، دلیلش چیه؟ 

عزیزم من طبق دستورت بستنی درست کردم، خوب شد، قشنگ سفت هست، ، ولی میخوای بخوری زود آب میشه، دلیلش چیه ...

احتمالا بستنیت یخورده بلور یخ داره 

تایمیکه از فریزر درمیاری هم میزنی باید خیلییی کوتاه باشخ و سریع انجام بشه 

خامه هم سلیقه ایه بود و نبودش مهم نیست

احتمالا بستنیت یخورده بلور یخ داره  تایمیکه از فریزر درمیاری هم میزنی باید خیلییی کوتاه باشخ و ...

چند ثانیه باید بشه هم زدنش؟ من فک کنم در حد ده ثانیه بود هم میزدم و سریع میزاشتم داخل

چند ثانیه باید بشه هم زدنش؟ من فک کنم در حد ده ثانیه بود هم میزدم و سریع میزاشتم داخل

همو ده ثانیه خوبه

چند بار بیرون آوردی هم زدی؟

6بار،ولی مثل بیرونیا نشد، لطیف نیست

شاید آب شیرت خوب بخار نشده موقع هم زدن رو گاز کاش عکسشو میدادی ببینم چجوریه