2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم یه زمانی خیلی درست میکردم البته مدل سنتی .

مخلوط کن نمی خواد 

تنها نکته ای که باید رعایت کنید 

این هست که ثعلب و شکر و با هم مخلوط کنید که وقتی  ثعلب به شیر گرم اضافه میشه ، گلوله گلوله نشه .

با همزن دستی هم بزنید هیج مشکلی پیش نمیاد.

ظرف استیل یا روحی برای این هست که سرمای فریزر زودتر اثر می‌کنه نسبت به ظرف های پلاستیکی.

منم یه زمانی خیلی درست میکردم البته مدل سنتی . مخلوط کن نمی خواد  تنها نکته ای که باید رعایت ...

خراب میشه پلاستیکی باشه؟

چند دقیقه بعد اینکه خاموش کردیم بزاریم فریززر؟

لطفا جفتشو بگو ممنون 

خامه پاکتی توی کیسه فریزر پهن میکنیم و می زازیم فریزر که یخ ببنده .

بعد خرد میکنیم به تکه های دلخواه ، مرحله آخر که از فریزر میارید بیرون همراه با خلال پسته میریزیم توی بستنی و می زاریم چند ساعت با در بسته بمونه که سفت بشه

من گلاب ندارم خراب میشه مگه؟!

نه خراب نمیشه ولی طعمشم اونجور ک باید بشه نیست من شکر و ثعلب رو قاطی میکنم بعد شیر در حال جوش کم کم اضافش میکنم و مدام هم میزنم تا ب غلظت فرنی برسی

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
خامه پاکتی توی کیسه فریزر پهن میکنیم و می زازیم فریزر که یخ ببنده . بعد خرد میکنیم به تکه های دلخوا ...

بعد تیکه های خامه ک توش پیداس

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
خراب میشه پلاستیکی باشه؟ چند دقیقه بعد اینکه خاموش کردیم بزاریم فریززر؟ لطفا جفتشو بگو ممنون 

نه خراب ممیشه عزیزم فقط زمان بیشتری می‌بره.

اگر حوصله داری جا ب جاش کن ، بریز توی قابلمه که تایم کمتری برای درست کردنش زمان ببره.

بعد از اینکه شیر مثل یکم غلظت پیدا کرد ، گاز خاموش کن .بزار سرد بشه 

بعد بزارید فریزر .

مواد غذایی داغ نباید داخل فریزر بزاری .

اگر سنتی بخواید درست کنید باید شیر که گرم شد هل کوبیده شده می ریزم ، بعد که ثعلب و شکر اضافه کردم ، زعفران هم توی مرحله آخر می ریزم که عطرش نپره و کمی بعد از روی حرارت بر می دارم 

وقتی سرد شد بهش گلاب اضافه میکنم.

و می زارم فریزر 

هر یک ساعت در میارم هم می زنم دوباره میزارم توی فریزر

۴ بار این گذاشتن توی فریزر و هم زدن تکرار میکنم.