2777
2789
عنوان

دوسم داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 84 پست
تو اگه دوسش داری چرا دیگه رو نگاه های بقیه  حساسی؟ و به فکر فرصتای از دست رفته ای؟

اولا اینکه من حساس نیستم. نگاه اون دختره تابلوئه، دوما، اگه این دوسم نداشته باشه و من فقط یه طرفه دوسش داشته باشم چه ارزشی داره این دوست داشتن؟🤨 توی دنیا ۷ میلیارد نفر آدم هست، یعنی یکی نیست که دو نفر همدیگرو واقعا بخوان؟اگه  دوسم نداره به جای معطل شدن میرم جفتمو پیدا میکنم. 

اجازه هست پست بزارم ؟؟؟؟یا فکر میکنید منم دوستتون دارم ؟  خداییش هرکسی که نگ ...

نگاه کردن هست تا نگاه کردن

بعدشم 

بله که گفتم، یعنی دست بر نداشت آخرش گفتم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولا اینکه من حساس نیستم. نگاه اون دختره تابلوئه، دوما، اگه این دوسم نداشته باشه و من فقط یه طرفه دو ...

خب آفرین طرز تفکرت قشنگه و به حست اعتماد کن و برو دنبال کسی ک دو طرفه عاشق همین چون دختری که عاشق باشه اصلااااااا نمیتونه کم محلی کنه دست خودش نیس مگه اینکه اون بحث تلافی باشه

مگه فرقی هم میکنه؟ حتما باید جوجه باشم؟

برا من فرق میکنه .. من اول سن میدونم بعد راهنمایی میکنم . 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

اجازه هست پست بزارم ؟؟؟؟یا فکر میکنید منم دوستتون دارم ؟  خداییش هرکسی که نگ ...

به جای نمک پاشیدن رو زخم آدم راهنمایی کنید. 

من همه چیز رو توضیح ندادم. همین الانشم متنم طولانی هستش

پس علاقه داره.

ببین بستگی به محتوای پیاماشم داره ها من خودم با یه پسره شب و روز چت میکردم حسی بهش نداشتم ولی اون دوسم داشت ولی الان دیگه من چندین بار چتارو پاک کردم خیلی اذیتش کردم دیگه پیام نداد بلاک نکردم ولی جواب سرد دادم رفت 

شما یکم کمبود محبت داری ناراحت نشی.. وقتی یکی نگات میکنه نمیگه ک دوستت دارم به وقتش یکی میاد ک همون ...

بابا کمبود محبت چیه؟ من سرم تو زندگیه خودمه. ولی اینکه فهمیده دوسش دارم نمیتونم بی تفاوت باشم. چون میدونه. 

به چند نفر نوشتم به شما هم مینویسم، من متن رو به خاطر طولانی بودن کامل توضیح ندادم، خلاصه چند مورد گفتم. 

خوبه که گفتین، کسی با چند مورد فک کنه طرف دوسش داره من میگم کمبود محبت.😒🙂

به جای نمک پاشیدن رو زخم آدم راهنمایی کنید.  من همه چیز رو توضیح ندادم. همین الانشم متنم طولان ...

نمک پاش نیستم که نمک پاش بدم   خوب اول سوال کردم اگه اجازه هست نظر بدم 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

نگاه کردن هست تا نگاه کردن بعدشم  بله که گفتم، یعنی دست بر نداشت آخرش گفتم

شما بگو چند سالته؟

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

تو پسر با اعتماد به نفسی نیستی ، سعی کن رو اعتماد به نفست کار کنی ، میبینی پسره قیافه نداره ولی همون ...

من آویزونش نیستم. اتفاقا از بس ساکت هستم و بروز نمیدم ناراحت شدم. اعتماد به نفس هم دارم خب. اما فیلم بازی کردن رو دوس ندارم. دست بر نداشت پرسید، منم راحت گفتم چون دوستون دارم. گناه که نکردم. دوسش دارم. اونم یا باید میگفت نه یا آره. دیگه تو بلاتکلیفی نمیزاشت