2777
2789
عنوان

هماتوم

2713 بازدید | 19 پست

سلام بچها من یه ترشح زرد رنگ هفته قبل ازم خارج شد رفتم دکتر گفت خوبه چیزی نیس قلب تشکیل شده هماتوم خیلی نازکی هس در حد یک لبه نازکی بعداز دوروز دوباره یکم ترشح زرد رنگ اومد دوباره بعداز دوروز دیگه ترشح قهوه ای اما کم اومد رفتم دکتر گفت هماتوم  میخواد دفع بشه آمپول شیافت هم میزنم از اول بارداریم هم استراحت مطلق بودم ....دیگه لک قهوه ای خداروشکر ازم نیومد فقط هراز گاهی باز ترشحاتم زرد میشه ....حالا میخوام اینو بپرسم ک آیا ترشحات زرد رنگ در هماتوم نشانه جذب شدنه یا ن ؟؟؟ببخشید طولانی شد سوالم 

من نمیدونم فقط میتونم بهت بگم خدا رو شکر که خونریزی نداری به استراحتت ادامه بده ان شاءالله به سلامتی بغل میگیری بچه رو، برای منم دعا کن تازه متوجه شدم باردارم، بعد از یک سقط 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هماتوم داشتم (اندازه اش دوبرابر جنین بود ) شیاف مصرف کردم بدون استراحت مطلق رفع شد

ترشح هم از اول بارداری تا الان داشتم

درکل‌فکر‌کنم  ترشح‌ داشتن طبیعیه

به‌اون هماتوم هم‌فکر‌نکن ریلکس باش و استرسشو نداشته باش قطعا یا دفع یا جذب میشه

و ما توفیقی الا بالله🤍✨

من هماتوم داشتم تو هردوتا بارداری هام 

فقط شیاف پروژسترون خارجی منو خوب کرد ایرانیشو ۳ ماه استفاده کردم خوب نشدم خارجی ۲ هفته ای خوبم کرد هم تو بارداری اول هم دوم 

قرص ویتامین سی جوشان هم خوبه برای هماتوم

وقتی رنگ ترسحات تغییر کرده علامت خوبی هست.ممکنه هماتوم در مرحله جذب شدن باشه.مهمترین عامل هم استراحت ...

خدا از دهنت بشنوه انشالله رفع بشه راحت بشم همش استراحت مطلقم 

منم هماتوم داشتم (اندازه اش دوبرابر جنین بود ) شیاف مصرف کردم بدون استراحت مطلق رفع شد ترشح هم از ا ...

خب چرا رنگ ترشحاتم زرد هس عفونتم ندارم ...میگم شاید بخواد جذب بشه ک اینجوری شده  انشالله هرچی خدا بخواه

[QUOTE=293910110]مگه اسم شیافتتون چیه ک خارجیه ؟؟[/QUO

۳ ماه پیش خریدم اسمش سیکلوژست بود قیمتش هم یه بسته ۳۵۰تومن 

بگی شیاف پروژسترون خارجی میخوام خودشون میدن تاکید کن که خارجی باشه ایرانی هاش اثر نداره