سلام بچها من یه ترشح زرد رنگ هفته قبل ازم خارج شد رفتم دکتر گفت خوبه چیزی نیس قلب تشکیل شده هماتوم خیلی نازکی هس در حد یک لبه نازکی بعداز دوروز دوباره یکم ترشح زرد رنگ اومد دوباره بعداز دوروز دیگه ترشح قهوه ای اما کم اومد رفتم دکتر گفت هماتوم میخواد دفع بشه آمپول شیافت هم میزنم از اول بارداریم هم استراحت مطلق بودم ....دیگه لک قهوه ای خداروشکر ازم نیومد فقط هراز گاهی باز ترشحاتم زرد میشه ....حالا میخوام اینو بپرسم ک آیا ترشحات زرد رنگ در هماتوم نشانه جذب شدنه یا ن ؟؟؟ببخشید طولانی شد سوالم
سلام با اجازه صاحب تاپیک میشه کسانی که پیامم رو می بینید نفری یه صلوات و دعا برای حاجت رواییم مهمونم کنید خدا حاجتتونو بده و مشکلتونم حل کنه عزیزای دلم❤
من نمیدونم فقط میتونم بهت بگم خدا رو شکر که خونریزی نداری به استراحتت ادامه بده ان شاءالله به سلامتی بغل میگیری بچه رو، برای منم دعا کن تازه متوجه شدم باردارم، بعد از یک سقط
جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.