2777
2789
عنوان

عشق سابق

241 بازدید | 26 پست

میخوام داستان زندگیمو براتون بگم لطفا بدون قضاوت یا توهین نظرتونو بهم بگید

من سه سال که نامزد هستم تقریبا و همسرمو دوست دارم و هیچ مشکلی باهم نداریم ولی انگار همیشه یه حفره ایی داخل قلبم هس از رابطه قبلیم ک اولین بار بود عاشق شدم و بعد جدا شدم 

همش تو فکرمه ازش بپرسم چرا اینجوری شد وقتی ما عاشقانه همو دوس داشتیم و بهم میومدیم چیشد دوتامون یهو گذاشتیم و رفتیم بدون ک برای هم تلاش کنیم تاکیید میکنم دوتامون یهو ول کردیم بدون هیچ دلیلی بعضی موقع ها دلم خیلی براش تنگ میشه و بعد خیلی خودمو سر زنش میکنم 

چکار کنم واقعا از این حسم خستم هرشب میاد سراغم 

تو رو خدا الان نیاید بگید خیانت و فلان من خودم میدونم اینارو 

الان یک سال مث خوره افتاده تو جونم و هر بار خودم‌مانع شدم چکار کنم؟!  زندگی الانم دوس دارم نمیخام از دستش بدم ولی انگار یه تیکه از وجودم پیش اون جا مونده هربار تو خیابون‌میبینمش دوباره داغم تازه میشه

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر✨🌸🍃

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درخواست بده مشاوره میدم

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵
تو حتی نامزد کردی الان یادش افتادی

گفتم همیشه بوده باهام تو این سالها و هربار خودم مانع شدم..دوماه بعد از جداییمون نامزد کردم

همیشه راه برگشت وجود نداره

نمیدونم چرا دلم میخاد باهاش حرف بزنم ببینم واقعا دوسم نداشته از همون اول یا اونم الان مث منه

خب چرا همون موقع ازش نپرسیدی؟

من مادربزرگمو از دست دادم من حالم بد بود نمیدونم چیشد یهو همو ول کردیم بعدش همسرم سرو کلش پیدا شد بعد دوماه نامزد کردیم و فلان 

من مادربزرگمو از دست دادم من حالم بد بود نمیدونم چیشد یهو همو ول کردیم بعدش همسرم سرو کلش پیدا شد بع ...

خب نگفتی چرا یه هو ولت کرد ؟

نگفتی کجایی؟

پس الانم بیخیالش باش 

شاید ۴ تا دروغ سر هم کنه