2777
2789
عنوان

عشق سابق

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 26 پست
خب نگفتی چرا یه هو ولت کرد ؟ نگفتی کجایی؟ پس الانم بیخیالش باش  شاید ۴ تا دروغ سر هم کنه&nbs ...

نه اصلا دیگه سراغ همو نگرفتیم جفتمون مغرور بودیم

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر✨🌸🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم همیشه بوده باهام تو این سالها و هربار خودم مانع شدم..دوماه بعد از جداییمون نامزد کردم

احتمال زیاد برای فراموشی اون سریع نامزد کردین مشکل هم اینجاس ک اول تو ذهنتون مورد قبلی تمام شده نبوده و برای فراموشی اون رابطه جدید شروع شده ...تا رابطه ای تو فکرو ذهنتون تموم نشده رابطه بعدی عاقلانه نیست

سایت مشاور رایگان بهشون پیام بده خوبه https://www.google.com/url?sa=t&source=web& ...

روی لینک بزن وارد سایت که شدی پایین سمت چپ یه آیکن آبی رنگ هست اونجا با مشاور حرف بزن

من اون روز درباره یه مسئله ازشون پرسیدم خوب راهنمایی کردن

احتمال زیاد برای فراموشی اون سریع نامزد کردین مشکل هم اینجاس ک اول تو ذهنتون مورد قبلی تمام شده نبود ...

دقیقا😔ولی الان همسرمو دوس دارم و از زندگیم راضیم

روی لینک بزن وارد سایت که شدی پایین سمت چپ یه آیکن آبی رنگ هست اونجا با مشاور حرف بزن من اون روز در ...

مرسی عزیزدلم

از زندگیت انگار راضی نیستی 

من واقعا راضیمممم از همسرم و‌ زندگیممم ولی از نظر وجود خودم و احساس خودم همش حس میکنم یچیزیم کمه